Maaliskuun HJS-ottelu siirtyy ilta­valoihin

22/02/2018
Uutinen

Tampere Unitedin seuraava harjoitusottelu eli sunnuntaina 11.3. Kaupin lämmitettävällä tekonurmella pelattava HJS-kohtaaminen on siirretty alkamaan kaksi tuntia alunperin suunniteltua myöhemmin klo 18.30. Ottelu alkaa siis vartin verran auringonlaskun jälkeen ja pelataan iltavaloissa. Siirron syynä on kentällä pelattava A-poikien SM-karsintaottelu.

TamU-uutiskuva

HJS:n ja Tampere Unitedin piti pelata harjoitusottelu jo joulukuun alussa, mutta tämä ottelu jouduttiin perumaan kun kolhut ja sairastelut olivat kaventaneet Sinipaitojen kokoonpanon toivottoman pieneksi. Tämän jälkeen hämeenlinnalaisjoukkuetta on riivannut epäonni harjoituspelien suhteen, sillä seitsemästä harjoitusottelusta jopa kolme on jouduttu perumaan. Tähän on ollut osaltaan syynä otteluiden sijoittaminen ulkokentille ja poikkeuksellisen kylmä talvi.

Toivoa sopii, että juuri nyt ulkona paukkuvat pakkaset hellittävät maaliskuussa, ja ottelu päästään pelaamaan suunnitellusti. Ottelutapahtuman järjestelyt riippuvat säästä, mutta otteluun on luonnollisesti joka tapauksessa vapaa pääsy.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa