Loppukauden kausi­korttien hinnat päivitetty

11/06/2024 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin kautta Kakkosessa on jäljellä vielä vähintään seitsemän kotiottelun verran, ja jos TamU etenee nousukarsintafinaaliin asti, kotiotteluita on jäljellä vielä jopa kymmenen. Loppukauden kausikorttien hintoja on jälleen alennettu. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa ja ne ovat noudettavissa Tammelan stadionilla aina seuraavan ottelun lipunmyynnissä. Noutamatta jääneet kausikortit postitetaan heti pelin jälkeen.

Kausikortit 2024

  • Pääkatsomo: 75 € aikuisilta ja 55 € alennusryhmiltä
  • Päätykatsomo: 60 € aikuisilta ja 40 € alennusryhmiltä
  • Kausikortit ovat myynnissä myös TamU-kaupassa.

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa, ja lisäksi kausikortin voi ostaa kulttuurietua käyttäen Smartumin, Edenredin ja ePassin mobiili­sovelluksilla. Kausikortin voi myös hankkia ottelupäivinä Tammelan stadionin lipunmyynnistä

Loppukauden kausikortit pääkatsomoon maksavat 75 € aikuisilta ja 55 € alennusryhmiltä. Pohjoispäädyssä sijaitsevaan kannattajakatsomoon kausikortit maksavat 60 € aikuisilta ja 40 € alennusryhmiltä. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset.

Kausikorttiin sisältyy kauden kulusta riippuen vielä yhteensä 7–10 ottelua Kakkosessa ja nousukarsinnoissa, ja se tulee joka tapauksessa irtolippuja edullisemmaksi.

Kausikortin voi maksaa myös kulttuuriedulla

Kausikortilla pääsee myös stadionin 3. kerroksessa sijaitsevalle TamU-klubille, jossa vietetään jokaisen kotiottelun etkot ja jatkot. Klubilla seurayhteisön olohuone, jossa kuulet haastatteluja ennen peliä ja sen jälkeen. Tarjolla on aina myös pientä ilmaista naposteltavaa, ja klubilla voi myös pelata erilaisia pelejä dartsista juomapeleihin.

Kausikortin voi maksaa myös kulttuurietua käyttäen Smartumin, Edenredin tai ePassin mobiili­sovellusta. Tällöin kausikorttiin merkitään ostajan nimi, ja henkilöllisyys tarkistetaan stadionille tultaessa. Kulttuuri­edulla voi luonnollisesti ostaa vain yhden kausikortin itselleen.

Smartumin tai Edenredin mobiili­­sovellusta käyttäessäsi valitse oikea summa (75 € / 60 € / 55 € / 40 €). Lisäksi kirjoita viestiin kausikortin tyyppi ”Kausikortti 2024 pääkatsomo”, ”Kausikortti 2024 pääty”, ”Kausikortti 2024 pääkatsomo (alennusryhmät)” tai ”Kausikortti 2024 pääty (alennusryhmät)”.

Käyttäessäsi ePassin mobiilisovellusta kausikorttivaihtoehdot tulevat näkyviin ostettavina tuotteina. Valitse niistä haluamasi ja vahvista maksu.

Kulttuuriedulla maksaessasi lähetä kuvakaappaus kuitista tai välitä sähköpostiisi saamasi maksuvahvistus osoitteeseen talous@tampereunited.fi. Kerro samalla, mihin osoitteeseen haluat kausikortin postituksen. Kausikortit postitetaan viimeistään huhtikuussa ennen kauden alkua.

Osta kausikortti Hope Ry:n käyttöön

Tampere United tarjoaa mahdollisuuden tehdä hyvää ostamalla kausikortti Hope Ry:n käyttöön. Nämä hyväntekeväisyys­kausarit löytyvät TamU-kaupasta omana tuotteenaan, jonka hinta on vain 50 €. Hyväntekeväisyys­kausaria ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Hopella on monia kymmeniä tai kenties jopa satoja perheitä, joissa pelataan jalkapalloa tai ollaan muutoin kiinnostuttu lajista, ja kausikortit menevät Hopen kautta näiden perheiden käyttöön. Tee perheet ikionnellisiksi tarjoamalla upea päivä Tammelan stadionin pääkatsomossa!

Osta hyväntekeväisyyskausari TamU-kaupasta!

Hanki naisten edustus­joukkueen ja miesten kakkos­joukkueen tukikausikortit

Naisten edustusjoukkueen ja miesten kakkosjoukkueen otteluihin on ensi kaudellakin vapaa pääsy, mutta joukkueita voi tukea hankkimalla 20 €:n hintaisen tukikausikortin.

Kummallakin joukkueella on oma tukikausikorttinsa, ja kerätyt varat käytetään kokonaisuudessaan joukkueiden kausimaksujen alentamiseen. Tukikausaria ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Erityisesti naisten edustusjoukkueen kulut ovat suuret johtuen siitä, että vieraspelit pelataan pääasiassa Varsinais-Suomessa. Tukikausarilla autat joukkuetta nousutavoitteen toteutumisessa!

Tukikausikortit löytyvät TamU-kaupasta!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2