Loppu­kauden kausikort­it ovat nyt myynnissä

04/07/2023 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin kausikortit loppukauden otteluihin ovat myynnissä. Jäljellä on vielä kuusi kotiottelua, ja lisäksi kausikortilla pääsee mahdollisiin nousukarsintaotteluihin. Täysihintainen kausari maksaa 50 € ja alennusryhmien kausari 35 €. Pelit yksittäisiin otteluihin maksavat 10 € / 7 €, joten kausikortti on Tampere Unitedin ollessa sarjakakkosena erittäin hyvä ostos. Tule ostoksille TamU-kauppaan!

Miesten edustusjoukkueen kausikorttien lisäksi myynnissä on edelleen myös naisten edustusjoukkueen tukikausikortteja, joiden tuotto menee kokonaisuudessaan pelaajien kausimaksujen alentamiseen. Tukikausarin hinta on 20 € erikseen ostettuna, ja lisäksi tarjolla on paketteja, joissa naisten tukikausarin osuus on 15 € ja myös miesten kausariin tulee 5 €:n alennus. Näin ollen täysihintainen paketti maksaa 60 € ja alennusryhmien paketti 45 €.

Myös loppukauden kattavat VIP-kausikortit ovat myynnissä 275 €:n hintaan. Myös näihin kausikortteihin sisältyy mahdolliset jatkosarjan 1–2 kotiottelua kuuden varmasti jäljellä olevan kotiottelun lisäksi. Lisäksi tarjolla on paketteja, jossa normaalin kausikortin oheen tulee kaksi VIP-irtolippua. Näiden pakettien hinnat ovat 120 € ja 105 €, joista alempi hinta koskee tietenkin alennusryhmiä.

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Tule siis kausariostoksille TamU-kauppaan! Yleisimmin ostetut kausikortit saa ostoskoriin myös suoraan alla olevista napeista.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

24.9. GrIFK - TamU 1 – 4

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

21.9. TKT - TamU 2 2 – 0

29.9. klo 19 TamU - FC Jazz

klo - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV