Loppu­kauden kausi­­­kortin hankkiminen kannattaa edelleen

19/07/2022 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin kausarit kaudella jäljellä oleviin kuuteen kotiotteluun ovat edelleen myynnissä TamU-kaupassa. Täysihintainen kausari maksaa 50 € ja alennusryhmien kausari 35 €, joten kausikortti tulee edelleen edullisemmaksi kuin irtoliput otteluihin. Lisäetuna kausikortti kattaa myös mahdolliset neljän parhaan joukkueen jatkosarjan 1–2 ylimääräistä kotiottelua. Tämä etu koskee luonnollisesti myös kaikkia aiemmin ostettuja kausikortteja.

Loppukauden kausikortit

  • Kattaa 6 jäljellä olevaa kotiottelua, sekä mahdolliset jatkosarjan 1–2 kotiottelua.
  • Normaalihintainen kausari maksaa 50 € ja alennusryhmien kausari 35 €.
  • Lisäksi tarjolla naisten edustuksen tukikausarit 20 €:lla sekä erilaisia paketteja.

Myös loppukauden kattavat VIP-kausikortit ovat myynnissä 220 €:n hintaan. Myös näihin kausikortteihin sisältyy mahdolliset jatkosarjan 1–2 kotiottelua kuuden varmasti jäljellä olevan kotiottelun lisäksi. Lisäksi tarjolla on paketteja, jossa normaalin kausikortin oheen tulee kaksi VIP-irtolippua. Näiden pakettien hinnat ovat 110 € ja 95 €, joista alempi hinta koskee tietenkin alennusryhmiä.

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Tule siis kausariostoksille TamU-kauppaan! Yleisimmin ostetut kausikortit saa ostoskoriin myös suoraan alla olevista napeista.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa