Loppukauden kausi­kortin ehtii vielä hankkia

13/07/2023 TamU
Uutinen

Loppukauden kausikortit ovat edelleen myynnissä TamU-kaupassa. Jos otat kausikortin ennen tulevan lauantain EPS-ottelua, on kausikorttisi noudettavissa ottelun lipunmyynnistä. Toki kausikortin voi myös ostaa lipunmyynnistä. Jäljellä on vielä kuusi kotiottelua, ja lisäksi kausikortilla pääsee mahdollisiin nousukarsintaotteluihin. Täysihintainen kausari maksaa 50 € ja alennusryhmien kausari 35 €. Pelit yksittäisiin otteluihin maksavat 10 € / 7 €, joten kausikortti on Tampere Unitedin ollessa sarjakakkosena erittäin hyvä ostos.

Miesten edustusjoukkueen kausikorttien lisäksi myynnissä on edelleen myös naisten edustusjoukkueen tukikausikortteja, joiden tuotto menee kokonaisuudessaan pelaajien kausimaksujen alentamiseen. Tukikausarin hinta on 20 € erikseen ostettuna, ja lisäksi tarjolla on paketteja, joissa naisten tukikausarin osuus on 15 € ja myös miesten kausariin tulee 5 €:n alennus. Näin ollen täysihintainen paketti maksaa 60 € ja alennusryhmien paketti 45 €.

Myös loppukauden kattavat VIP-kausikortit ovat myynnissä 275 €:n hintaan. Myös näihin kausikortteihin sisältyy mahdolliset jatkosarjan 1–2 kotiottelua kuuden varmasti jäljellä olevan kotiottelun lisäksi. Lisäksi tarjolla on paketteja, jossa normaalin kausikortin oheen tulee kaksi VIP-irtolippua. Näiden pakettien hinnat ovat 120 € ja 105 €, joista alempi hinta koskee tietenkin alennusryhmiä.

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Tule siis kausariostoksille TamU-kauppaan! Yleisimmin ostetut kausikortit saa ostoskoriin myös suoraan alla olevista napeista.

Kausikortit ja paketit koottuna

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa osoitteessa tampereunited.fi/kauppa. Loppukauden kausikorttien hinnat näkyvät alla taulukossa.

AikuisetAlennusryhmät
Miesten edustuksen kausikortti50 €35 €
Naisten tukikausikortti20 €
Miesten edustuksen kausikortti + naisten tukikausikortti60 €45 €
Miesten edustuksen kausikortti + 2 VIP-lippua120 €105 €
VIP-kausikortti275 €
Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49