Loppukauden kausarit ovat yhä myynnissä – nouto lippu­luukulta Jazz-ottelussa

11/07/2022 TamU

Tampere Unitedin kausarit kaudella jäljellä oleviin seitsemään kotiotteluun ovat edelleen myynnissä TamU-kaupassa. Täysihintainen kausari maksaa 50 € ja alennusryhmien kausari 35 €. Seitsemän sarjaottelun lisäksi kausikortti kattaa myös mahdolliset neljän parhaan joukkueen jatkosarjan 1–2 ylimääräistä kotiottelua. Tämä etu koskee luonnollisesti myös kaikkia aiemmin ostettuja kausikortteja. Tällä viikolla ostetut kausikortit voi noutaa sunnuntaina Jazz-ottelun lipunmyynnistä Pyynikin urheilukentällä.

Loppukauden kausikortit

  • Kattaa 7 jäljellä olevaa kotiottelua, sekä mahdolliset jatkosarjan 1–2 kotiottelua.
  • Normaalihintainen kausari maksaa 50 € ja alennusryhmien kausari 35 €.
  • Lisäksi tarjolla naisten edustuksen tukikausarit 20 €:lla sekä erilaisia paketteja.

Myös loppukauden kattavat VIP-kausikortit ovat myynnissä 220 €:n hintaan. Myös näihin kausikortteihin sisältyy mahdolliset jatkosarjan 1–2 kotiottelua seitsemän varmasti jäljellä olevan kotiottelun lisäksi. Lisäksi tarjolla on paketteja, jossa normaalin kausikortin oheen tulee kaksi VIP-irtolippua. Näiden pakettien hinnat ovat 110 € ja 95 €, joista alempi hinta koskee tietenkin alennusryhmiä.

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Tule siis kausariostoksille TamU-kauppaan! Yleisimmin ostetut kausikortit saa ostoskoriin myös suoraan alla olevista napeista.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49