Loppukauden kausarit ovat myynnssä

21/06/2022 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin kausarit kaudella jäljellä oleviin seitsemään kotiotteluun ovat myynnissä TamU-kaupassa. Täysihintainen kausari maksaa 50 € ja alennusryhmien kausari 35 €. Seitsemän sarjaottelun lisäksi kausikortti kattaa myös mahdolliset neljän parhaan joukkueen jatkosarjan 1–2 ylimääräistä kotiottelua. Tämä etu koskee luonnollisesti myös kaikkia aiemmin ostettuja kausikortteja.

Loppukauden kausikortit

  • Kattaa 7 jäljellä olevaa kotiottelua, sekä mahdolliset jatkosarjan 1–2 kotiottelua.
  • Normaalihintainen kausari maksaa 50 € ja alennusryhmien kausari 35 €.
  • Lisäksi tarjolla naisten edustuksen tukikausarit 20 €:lla sekä erilaisia paketteja.

Miesten edustusjoukkueen kausikorttien lisäksi myynnissä on edelleen myös naisten edustusjoukkueen tukikausikortteja, joiden tuotto menee kokonaisuudessaan pelaajien kausimaksujen alentamiseen. Tukikausarin hinta on 20 € erikseen ostettuna, ja lisäksi tarjolla on paketteja, joissa naisten tukikausarin osuus on 15 € ja myös miesten kausariin tulee 5 €:n alennus. Näin ollen täysihintainen paketti maksaa 60 € ja alennusryhmien paketti 45 €.t

Myös loppukauden kattavat VIP-kausikortit ovat myynnissä 220 €:n hintaan. Myös näihin kausikortteihin sisältyy mahdolliset jatkosarjan 1–2 kotiottelua seitsemän varmasti jäljellä olevan kotiottelun lisäksi. Lisäksi tarjolla on paketteja, jossa normaalin kausikortin oheen tulee kaksi VIP-irtolippua. Näiden pakettien hinnat ovat 110 € ja 95 €, joista alempi hinta koskee tietenkin alennusryhmiä.

Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Tule siis kausariostoksille TamU-kauppaan! Yleisimmin ostetut kausikortit saa ostoskoriin myös suoraan alla olevista napeista.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa