Lokakuun kausikortti­kampanjassa loppukiri

28/10/2022 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kausikortit ovat saatavilla alennetuilla kampanjahinnoilla lokakuun loppuun asti. Hinnat ovat siis voimassa enää alkavan viikonlopun ja maanantain ajan. Tässä vaiheessa kausikortteja on myyty suunnilleen yhtä paljon kuin samana päivänä tasan vuosi sitten, mutta kampanjan viimeisten päivien loppukiri toi viime vuonna suuren määrän uusia ostoksia. Miten käy tänä vuonna? Tule kausariostoksille TamU-kauppaan!

Kausikorttien hinnat ovat kampanjan ajan aikuisilta 75 € ja alennusryhmiltä 50 €. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset.

Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kotiottelut Kakkosen B-lohkossa ja Suomen Cupissa. Sarjaotteluita on näillä näkyminen 11. Ottelut pelataan pääasiassa Kaupin stadionilla, mutta ainakin paikallisottelut pelataan Pyynikin urheilukentällä.

Miesten edustusjoukkueen kausikorttien lisäksi myynnissä on naisten tuki­kausikortit, joiden tuotto menee lyhentämättömänä naisten joukkueiden kulujen kattamiseen ja pelaajien kausimaksujen alentamiseen. Etenkin Kolmosessa pelaavan edustusjoukkueen kulut kasvavat merkittäviksi, sillä suurin osa vierasotteluista pelataan Turun seudulla.

Naisten tukikausikortin hinta on 20 €, mutta lisäksi myynnissä on paketteja, joissa on mukana miesten edustuksen kausikortti ja naisten tukikausari alennettuun hintaan 15 €.

Kausikortit ja paketit koottuna

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa osoitteessa tampereunited.fi/kauppa. Lokakuun kampanjahinnat näkyvät alla taulukossa.

AikuisetAlennusryhmät
Miesten edustuksen kausikortti75 €50 €
Naisten tukikausikortti20 €
Miesten edustuksen kausikortti + naisten tukikausikortti90 €65 €
Miesten edustuksen kausikortti + 2 VIP-lippua145 €120 €
VIP-kausikortti450 €
Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa