31.12.2021

 
 

Liukas hyökkääjä Farhad Rahimi siirtyy SinipaitoihinTampere Unitedin joukkueenrakennus on ottanut jälleen askeleen eteenpäin, kun 18-vuotias hyökkääjä Farhad Rahimi on tehnyt sopimuksen seuran kanssa ja siirtyy Tampere Unitediin. Allekirjoitettu sopimus on yksivuotinen, ja siihen sisältyy lisäksi seuran optio kaudesta 2023.

Farhad Rahimi liittyi joukkueen mukaan jo tryout-jaksolle. H√§n on my√∂s esiintynyt kummassakin t√§h√§n asti pelatussa harjoitusottelussa, kun h√§net on otettu toiseksi jaksoksi sis√§√§n sek√§ Ilveksen kakkosjoukkuetta ett√§ JJK:ta vastaan. Ilvest√§ vastaan Rahimi onnistui maalinteossa itse, ja JJK:ta vastaan h√§n sy√∂tti TamUn 1‚Äď2-johto-osuman.

Tryout-jakso oli hyökkääjältä onnistunut.

”Tryout-pelaajista Rahimi oli minulle positiivisin yll√§tys. H√§n oli minulle hieman outo pelaaja, eik√§ oikein tiedetty mit√§ odottaa, mutta h√§n oli oikein positiivinen tapaus. Kehityskykyinen nuori poika”, p√§√§valmentaja Jukka Listenmaa kehuu.

Nuoresta iästään huolimatta Rahimi on jo ehtinyt esiintyä liiton sarjoissa pelaten viime kaudella Kakkosta TPV:n riveissä neljässätoista ottelussa, joista kuudessa hän oli avauksessa. Kakkosessa Rahimi on myös onnistunut maalinteossa kertaalleen osuessaan elokuussa FC Jazzia vastaanu. Maalimäärää vähensi pelaaminen hiukan oudommalla pelipaikalla laitapuolustajana.

Nuoren pelaajan vahvuudet ovat nimenomaan hyökkäyspäässä.

”Olen nopea ja yrit√§n saada palloa linjan takaa ja olen ihan OK viimeistelij√§. Haluan tehd√§ maaleja, se on hy√∂kk√§√§j√§n ty√∂”, Rahimi kertoo.

Myös päävalmentaja Listenmaa on samoilla linjoilla.

”Rahimi on suoraviivainen hy√∂kk√§√§j√§, joka tykk√§√§ juosta linjan taakse ja joka tekee hyvi√§ liikkeit√§. H√§n pystyy ohittamaan pallo jalassa puolustajia. Minulla on positiivinen n√§kym√§ kaverista, kiva tehd√§ t√∂it√§ h√§nen kanssaan t√§st√§ eteenp√§in.”

Laadukas valmennus ja hyvätasoinen pelaajarunko toivat Rahimin Sinipaitoihin.

”Olen kuullut hyv√§st√§ valmennuksesta ja t√§√§ll√§ aika hyv√§ joukkue kasassa. Olen nuori pelaaja ja hyvien pelaajien tukemana t√§m√§ on hyv√§ paikka kehitty√§. Oma tavoite on tehd√§ paljon maaleja ja auttaa joukkuetta p√§rj√§√§m√§√§n Kakkosessa”, Rahimi sanoo.

”Huikea fiilis p√§√§st√§ Tampere Unitediin! On tosi siisti√§ p√§√§st√§ hyv√§√§n valmennukseen, p√§√§st√§ pelaamaan hyvien pelaajien kanssa ja pelata mahtavien kannattajien edess√§. Olen t√§ynn√§ intoa tulevaan kauteen!”

Tampere United on nyt julkistanut yhteens√§ 17 pelaajasopimusta kaudelle 2022, ja lis√§√§ sopimusuutisia on luvassa pian vuodenvaihteen j√§lkeen. Vuoden viimeisen√§ ostoksena kannattaa hankkia kausikortti tulevalle Kakkosen kaudelle. Kakkosen B-lohko pelataan poikkeuksellisesti 13 joukkueen voimin, joten Kausikortti kattaa per√§ti 12 sarjakauden kotiottelua. Lis√§ksi hintaan sis√§ltyv√§t Suomen Cupin kotiottelut, joita on varmuudella tulossa ainakin yksi, sill√§ Suomen Regions’ Cupin finalistina TamU saa automaattisesti kotiedun ensimm√§isess√§ cup-ottelussaan.

Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät napeista tämän uutisen lopusta, ja loput vaihtoehdot eli erilaiset yhdistelmät ja VIP-kausikortit löydät TamU-kaupasta osoitteesta tampereunited.fi/kauppa.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2022:

Anton Bright (p, kk)
Eric Bullock (h)
Eino-Veikko Ek (p, h)
Arttu Haapala (kk)
Topias Järvelä (kk)
Severi Kankkunen (p)
Roope Kostiainen (h)
Paavo Kujala (p, h)
Antti Kuusinen (mv)
Arttu Mättö (kk)
Jesse Oksanen (kk)
Farhad Rahimi (h)
Eetu Räisänen (kk)
Aapo Sipponen (mv)
Mauno Sirén (p, h)
Jesse Vuori (p)
Thanasis Zeris (mv)

Kausikortit kaudelle 2022

Katso Farhad Rahimin haastattelu