Liukas hyökkääjä Farhad Rahimi siirtyy Sinipaitoihin

31/12/2021 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin joukkueenrakennus on ottanut jälleen askeleen eteenpäin, kun 18-vuotias hyökkääjä Farhad Rahimi on tehnyt sopimuksen seuran kanssa ja siirtyy Tampere Unitediin. Allekirjoitettu sopimus on yksivuotinen, ja siihen sisältyy lisäksi seuran optio kaudesta 2023.

Farhad Rahimi liittyi joukkueen mukaan jo tryout-jaksolle. Hän on myös esiintynyt kummassakin tähän asti pelatussa harjoitusottelussa, kun hänet on otettu toiseksi jaksoksi sisään sekä Ilveksen kakkosjoukkuetta että JJK:ta vastaan. Ilvestä vastaan Rahimi onnistui maalinteossa itse, ja JJK:ta vastaan hän syötti TamUn 1–2-johto-osuman.

Tryout-jakso oli hyökkääjältä onnistunut.

”Tryout-pelaajista Rahimi oli minulle positiivisin yllätys. Hän oli minulle hieman outo pelaaja, eikä oikein tiedetty mitä odottaa, mutta hän oli oikein positiivinen tapaus. Kehityskykyinen nuori poika”, päävalmentaja Jukka Listenmaa kehuu.

Nuoresta iästään huolimatta Rahimi on jo ehtinyt esiintyä liiton sarjoissa pelaten viime kaudella Kakkosta TPV:n riveissä neljässätoista ottelussa, joista kuudessa hän oli avauksessa. Kakkosessa Rahimi on myös onnistunut maalinteossa kertaalleen osuessaan elokuussa FC Jazzia vastaanu. Maalimäärää vähensi pelaaminen hiukan oudommalla pelipaikalla laitapuolustajana.

Nuoren pelaajan vahvuudet ovat nimenomaan hyökkäyspäässä.

”Olen nopea ja yritän saada palloa linjan takaa ja olen ihan OK viimeistelijä. Haluan tehdä maaleja, se on hyökkääjän työ”, Rahimi kertoo.

Myös päävalmentaja Listenmaa on samoilla linjoilla.

”Rahimi on suoraviivainen hyökkääjä, joka tykkää juosta linjan taakse ja joka tekee hyviä liikkeitä. Hän pystyy ohittamaan pallo jalassa puolustajia. Minulla on positiivinen näkymä kaverista, kiva tehdä töitä hänen kanssaan tästä eteenpäin.”

Laadukas valmennus ja hyvätasoinen pelaajarunko toivat Rahimin Sinipaitoihin.

”Olen kuullut hyvästä valmennuksesta ja täällä aika hyvä joukkue kasassa. Olen nuori pelaaja ja hyvien pelaajien tukemana tämä on hyvä paikka kehittyä. Oma tavoite on tehdä paljon maaleja ja auttaa joukkuetta pärjäämään Kakkosessa”, Rahimi sanoo.

”Huikea fiilis päästä Tampere Unitediin! On tosi siistiä päästä hyvään valmennukseen, päästä pelaamaan hyvien pelaajien kanssa ja pelata mahtavien kannattajien edessä. Olen täynnä intoa tulevaan kauteen!”

Tampere United on nyt julkistanut yhteensä 17 pelaajasopimusta kaudelle 2022, ja lisää sopimusuutisia on luvassa pian vuodenvaihteen jälkeen. Vuoden viimeisenä ostoksena kannattaa hankkia kausikortti tulevalle Kakkosen kaudelle. Kakkosen B-lohko pelataan poikkeuksellisesti 13 joukkueen voimin, joten Kausikortti kattaa peräti 12 sarjakauden kotiottelua. Lisäksi hintaan sisältyvät Suomen Cupin kotiottelut, joita on varmuudella tulossa ainakin yksi, sillä Suomen Regions’ Cupin finalistina TamU saa automaattisesti kotiedun ensimmäisessä cup-ottelussaan.

Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät napeista tämän uutisen lopusta, ja loput vaihtoehdot eli erilaiset yhdistelmät ja VIP-kausikortit löydät TamU-kaupasta osoitteesta tampereunited.fi/kauppa.

Tampere Unitedin sopimuspelaajat kaudelle 2022:

Anton Bright (p, kk)
Eric Bullock (h)
Eino-Veikko Ek (p, h)
Arttu Haapala (kk)
Topias Järvelä (kk)
Severi Kankkunen (p)
Roope Kostiainen (h)
Paavo Kujala (p, h)
Antti Kuusinen (mv)
Arttu Mättö (kk)
Jesse Oksanen (kk)
Farhad Rahimi (h)
Eetu Räisänen (kk)
Aapo Sipponen (mv)
Mauno Sirén (p, h)
Jesse Vuori (p)
Thanasis Zeris (mv)

Kausikortit kaudelle 2022

Katso Farhad Rahimin haastattelu

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

8.8. Klubi 04 - TamU 1 – 1

7.8. Peimari Utd - TamU naiset 0 – 7

13.8. TamU 2 - FC Haka j. 0 – 2

15.8. klo 19 Ilves 2 - TamU

18.8. klo 20 TamU naiset - RaiFU

19.8. klo 19 PJK - TamU 2