Lisää harjoitus­otteluita miesten edustuksen kalenteriin

21/12/2023 TamU
Uutinen

Miesten edustusjoukkueen otteluohjelmaan on lisätty kolme ottelua, joista kaksi pelataan Tammelan stadionilla. Otteluista ensimmäinen pelataan sunnuntaina 21.1. Kakkoseen ensi kaudeksi noussutta SJK Akatemian kakkosjoukkuetta vastaan, ja todennäköisesti tämä ottelu joudutaan pelaamaan vielä ilman yleisöä. Kaksi viikkoa myöhemmin lauantaina 3.2. TamU pelaan Reippaan vieraana Mukkulan palloiluhallissa Lahdessa. Kolmantena ohjelmaan on lisätty porvoolaisen FC Futuran kohtaaminen Tammelassa 10.3. Näiden lisäysten myötä talven ottelukalenteri on näillä näkymin valmis.

Talven ohjelma

  • Harjoitukset alkavat Tammelan stadionilla heti tiistaina 2.1.
  • Joukkue harjoittelee neljä kertaa viikossa ja pelaa viikon­loppuisin yhteensä 11 harjoitus­ottelua.
  • Kakkosen avauskierroksen runkopäivä on lauantai 13.4.

Ensimmäinen ottelu Tammelan stadionilla pelataan heti ensimmäisen harjoitusviikon päätteeksi sunnuntaina 7.1. Ilveksen kakkosjoukkuetta vastaan. Harmillisesti ainakaan tähän otteluun ei voida ottaa yleisöä, ja tällä hetkellä näyttää siltä, että katsomoiden rakennustyöt ja lopulliset viranomaishyväksynnät saadaan valmiiksi vasta tammikuun lopussa.

Todennäköinen ensimmäinen yleisöpeli Tammelassa on sunnuntaina 18.2. Pallo-Iiroja vastaan pelattava ottelu. Viikkoa myöhemmin sunnuntaina 25.2. Sinipaitojen vieraaksi saapuu punainen paikalliskilpailija TPV. Myös maaliskuussa Tammelassa on kaksi ottelua FC Futuran ja FC Jazzin vieraillessa. Kenraaliharjoitus ennen sarjakauden alkua pelataan sunnuntaina 7.4. kun Kuopion Elo tulee Tammelaan.

Lisää otteluohjelma omaan kalenterisovellukseesi iCal-linkin avulla.

Kausi lähestyy – osta kausikortti

Tammelan stadionilla pelattavien harjoitus­otteluiden yleisö­järjestelyistä kerrotaan tarkemmin tammikuun aikana. Vielä ei ole varmuutta myydäänkö talven harjoitus­otteluihin pääsylippuja, mutta kausikortin hankkiminen takaa vapaan pääsyn myös harjoitusotteluihin.

Kausikortti kannattaa hankkia vuoden loppuun mennessä, sillä edulliset kampanjahinnat ovat voimassa vielä joulukuun ajan. Kausikortti pääaktsomoon maksaa Tampere Unitedin perustamisvuoden mukaisesti 98 €. Seuran jäsenten ja muiden alennusryhmien hinta pääkatsomoon on 68 €, ja päädyssä olevaan kannattajakatsomoon kausikortit maksavat 89 € / 59 €. Tule ostoksille: tampereunited.fi/kauppa

Vaihtoehtoisesti kausikortin voi maksaa myös kulttuurietua käyttäen Smartumin, Edenredin ja ePassin mobiili­­sovelluksilla. Tällöin kausikorttiin merkitään ostajan nimi, ja henkilöllisyys tarkistetaan stadionille tultaessa. Kulttuuri­edulla voi luonnollisesti ostaa vain yhden kausikortin itselleen.

Smartumin tai Edenredin mobiili­­sovellusta käyttäessäsi valitse oikea summa (98 € / 89 € / 68 € / 59 €). Lisäksi kirjoita viestiin kausikortin tyyppi ”Kausikortti 2024 pääkatsomo”, ”Kausikortti 2024 pääty”, ”Kausikortti 2024 pääkatsomo (alennusryhmät)” tai ”Kausikortti 2024 pääty (alennusryhmät)”.

Käyttäessäsi ePassin mobiilisovellusta kausikortti­vaihtoehdot tulevat näkyviin ostettavina tuotteina. Valitse niistä haluamasi ja vahvista maksu.

Kulttuuriedulla maksaessasi lähetä kuvakaappaus kuitista tai välitä sähköpostiisi saamasi maksuvahvistus osoitteeseen talous@tampereunited.fi. Kerro samalla, mihin osoitteeseen haluat kausikortin postituksen. Kausikortit postitetaan viimeistään huhtikuussa ennen kauden alkua.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa