29.1.2016

 
 

Liity Tampere Unitedin j√§seneksi ‚Äď kannattajien omistamassa seurassa p√§√§set p√§√§tt√§m√§√§n seuran asioistaNyt se on vihdoin mahdollista: Tampere United toivottaa kaikki kannattajansa liittymään seuran jäseneksi. Seuran jäsenenä pääset vaikuttamaan suoraan seuran päätöksentekoon. Samalla olet mukaana Suomen oloissa ainutlaatuisessa projektissa, jossa kannattajien omistamaa seuraa viedään yhä ylemmille sarjatasoille, ja seuran junioritoimintaa kasvatetaan askel askeleelta.

Seuran j√§senmaksu on 25 ‚ā¨. Kannatusj√§senmaksu on 100 ‚ā¨ ja perhej√§senmaksu puolet varsinaisen j√§senen j√§senmaksusta eli 12,50 ‚ā¨. Perhej√§seneksi voi liitty√§ j√§senen tai kannatusj√§senen puoliso tai kotona asuva lapsi. Seuran j√§seneksi jo syksyll√§ liittyneille l√§hetet√§√§n j√§senmaksukirje helmikuun aikana, joten t√§ss√§ vaiheessa heid√§n ei tarvitse tehd√§ mit√§√§n.

Seuran jäseneksi voi liittyä kahdella tavalla:

1) Maksamalla jäsenmaksu TamU-kaupassa (klikkaa linkkejä):

TamU-kaupassa jäsenmaksut voi maksaa kerralla vaikka koko perheelle lisäämällä ostoskoriin useampi jäsenyys.

2) Lähettämällä oheinen lomake sekä maksamalla jäsenmaksu seuran tilille:

Jalkapalloseura Tampere United ry
IBAN: FI21 5730 0820 4323 71
BIC: OKOYFIHH
Viite: 7100

Jos liityt perhejäseneksi, ilmoita lisätiedoissa jo seuran jäsenenä olevan perheenjäsenen nimi.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Postitamme jäsenkortit TamU-kaupassa tai lomakkeella annettuun osoitteeseen kun maksu näkyy tilillämme. Ensimmäiset kortit postitetaan helmikuun puolenvälin jälkeen.

Lisätietoja:
Heikki Wilen
heikki.wilen (ät) tampereunited.fi
050 315 2655