Liity mukaan kannattajien seuraan – tukesi on tärkeä!

13/01/2021
Uutinen

Tampere United on kannattajien seura. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voi liittyä Tampere Unitedin täysivaltaiseksi jäseneksi, ja päästä vaikuttamaan suoraan seuran päätöksentekoon. Seuran kannattajien maksamat jäsenmaksut myös muodostavat merkittävän osuuden seuran tuloista, ja on tärkeää että kannattajat jatkavat seuran jäseninä vuodesta toiseen.

Jos olet jo liittynyt seuran jäseneksi, sinulle on lähetetty viime viikolla lasku jäsenmaksusta. Lasku tulee aiemman valintasi mukaan joko e-laskuna verkkopankkiisi, sähköpostitse tai kirjepostina. Laskun summana on edellisen vuoden jäsenyyden tyypistä riippuen joko 30 € (jäsen) tai 125 € (kannatusjäsen). Voit itse vaihtaa maksettavan summan, jos haluat muuttaa jäsenyyden tyyppiä. Huomaa että sähköpostilaskut tulevat TamUn taloushallinnon yhteistyökumppanina toimivan Fennoan järjestelmän kautta, jolloin lähettäjän osoite on noreply (ät) fennoa.com ja lähettäjän nimenä Jalkapalloseura Tampere United ry.

Jos et ole vielä liittynyt seuran jäseneksi, se onnistuu kätevimmin TamU-kaupassa ostamalla haluamasi jäsenyys. Ostos onnistuu myös suoraan alla olevista napeista. Tarvittaessa jäsenmaksun voi maksaa myös tilisiirrolla.

Jos maksat kausimaksua Tampere Unitedissa pelaamisesta, voit halutessasi maksaa jäsenmaksusi vasta kausimaksun yhteydessä. Osa pelaajista onkin jo aiemmin maksanut jäsenmaksun talviharrastukseensa liittyvän kausimaksun yhteydessä.

Jäsenmaksun maksamisen yhteydessä on hyvä myös tarkistaa, ovatko laskulla näkyvät yhteystiedot kunnossa. Päivitetyt yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen jasenet (ät) tampereunited.fi. Samasta osoitteesta voit myös kysellä muita jäsenyyteen liittyviä asioita.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa