Liity kannattajien seuran jäseneksi – tukesi on tärkeä!

11/01/2022 TamU
Uutinen

Tampere United on kannattajien seura. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voi liittyä Tampere Unitedin täysivaltaiseksi jäseneksi, ja päästä vaikuttamaan suoraan seuran päätöksentekoon. Lisäksi seuran kannattajien maksamat jäsenmaksut muodostavat merkittävän osuuden seuran tuloista, ja on tärkeää että kannattajat jatkavat seuran jäseninä vuodesta toiseen.

”Tampere United on jäsentensä näköinen seura. On tärkeää, että identiteettimme kannattajien seurana säilyy vahvana, vaikka kasvamme voimakkaasti myös junioriseurana, ja edustustoiminnassa yhteistyökumppaneiden panostukset kasvavat vuosi vuodelta. Kaikki nämä osa-alueet ovat seuralle elinehto, ja on tärkeää että niiden kaikkien painoarvo pysyy suurena”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

”Silloin seuraa viedään tasapainoisesti eteenpäin siten, että kaikkien tarpeet otetaan huomioon: niin otteluissa käyvän yleisön, seurassa jalkapalloa harrastavien pelaajien kuin yhteistyökumppaneidenkin. Yksikään näistä ryhmistä ei ole toista tärkeämpi, sillä ne kaikki ovat olennainen osa seuran toimintaa.”

Jäseneksi liittyminen on helppoa

Jos et ole vielä liittynyt seuran jäseneksi, se onnistuu kätevimmin TamU-kaupassa ostamalla haluamasi jäsenyys. Ostos onnistuu myös suoraan alla olevista napeista. Tarvittaessa jäsenmaksun voi maksaa myös tilisiirrolla.

Jos olet ollut Tampere Unitedin jäsen viime vuonna, sinulle on lähetetty viime sunnuntaina lasku jäsenmaksusta. Lasku tulee aiemman valintasi mukaan joko e-laskuna verkkopankkiisi, sähköpostitse tai kirjepostina. Laskun summana on edellisen vuoden jäsenyyden tyypistä riippuen joko 30 € (jäsen) tai 125 € (kannatusjäsen). Voit itse vaihtaa maksettavan summan, jos haluat muuttaa jäsenyyden tyyppiä. Huomaa että sähköpostilaskut tulevat TamUn taloushallinnon yhteistyökumppanina toimivan Fennoan järjestelmän kautta, jolloin lähettäjän osoite on noreply (ät) fennoa.com ja lähettäjän nimenä Jalkapalloseura Tampere United ry.

Jos maksat kausimaksua Tampere Unitedissa pelaamisesta, voit halutessasi maksaa jäsenmaksusi vasta kausimaksun yhteydessä. Osa pelaajista onkin jo aiemmin maksanut jäsenmaksun talviharrastukseensa liittyvän kausimaksun yhteydessä.

Jäsenmaksun maksamisen yhteydessä on hyvä myös tarkistaa, ovatko laskulla näkyvät yhteystiedot kunnossa. Päivitetyt yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen jasenet (ät) tampereunited.fi. Samasta osoitteesta voit myös kysellä muita jäsenyyteen liittyviä asioita.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49