11.1.2022

 
 

Liity kannattajien seuran j√§seneksi ‚Äď tukesi on t√§rke√§!Tampere United on kannattajien seura. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa voi liittyä Tampere Unitedin täysivaltaiseksi jäseneksi, ja päästä vaikuttamaan suoraan seuran päätöksentekoon. Lisäksi seuran kannattajien maksamat jäsenmaksut muodostavat merkittävän osuuden seuran tuloista, ja on tärkeää että kannattajat jatkavat seuran jäseninä vuodesta toiseen.

”Tampere United on j√§sentens√§ n√§k√∂inen seura. On t√§rke√§√§, ett√§ identiteettimme kannattajien seurana s√§ilyy vahvana, vaikka kasvamme voimakkaasti my√∂s junioriseurana, ja edustustoiminnassa yhteisty√∂kumppaneiden panostukset kasvavat vuosi vuodelta. Kaikki n√§m√§ osa-alueet ovat seuralle elinehto, ja on t√§rke√§√§ ett√§ niiden kaikkien painoarvo pysyy suurena”, toteaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemist√∂.

”Silloin seuraa vied√§√§n tasapainoisesti eteenp√§in siten, ett√§ kaikkien tarpeet otetaan huomioon: niin otteluissa k√§yv√§n yleis√∂n, seurassa jalkapalloa harrastavien pelaajien kuin yhteisty√∂kumppaneidenkin. Yksik√§√§n n√§ist√§ ryhmist√§ ei ole toista t√§rke√§mpi, sill√§ ne kaikki ovat olennainen osa seuran toimintaa.”

Jäseneksi liittyminen on helppoa

Jos et ole vielä liittynyt seuran jäseneksi, se onnistuu kätevimmin TamU-kaupassa ostamalla haluamasi jäsenyys. Ostos onnistuu myös suoraan alla olevista napeista. Tarvittaessa jäsenmaksun voi maksaa myös tilisiirrolla.

Jos olet ollut Tampere Unitedin j√§sen viime vuonna, sinulle on l√§hetetty viime sunnuntaina lasku j√§senmaksusta. Lasku tulee aiemman valintasi mukaan joko e-laskuna verkkopankkiisi, s√§hk√∂postitse tai kirjepostina. Laskun summana on edellisen vuoden j√§senyyden tyypist√§ riippuen joko 30 ‚ā¨ (j√§sen) tai 125 ‚ā¨ (kannatusj√§sen). Voit itse vaihtaa maksettavan summan, jos haluat muuttaa j√§senyyden tyyppi√§. Huomaa ett√§ s√§hk√∂postilaskut tulevat TamUn taloushallinnon yhteisty√∂kumppanina toimivan Fennoan j√§rjestelm√§n kautta, jolloin l√§hett√§j√§n osoite on noreply (√§t) fennoa.com ja l√§hett√§j√§n nimen√§ Jalkapalloseura Tampere United ry.

Jos maksat kausimaksua Tampere Unitedissa pelaamisesta, voit halutessasi maksaa jäsenmaksusi vasta kausimaksun yhteydessä. Osa pelaajista onkin jo aiemmin maksanut jäsenmaksun talviharrastukseensa liittyvän kausimaksun yhteydessä.

Jäsenmaksun maksamisen yhteydessä on hyvä myös tarkistaa, ovatko laskulla näkyvät yhteystiedot kunnossa. Päivitetyt yhteystiedot voi ilmoittaa sähköpostiosoitteeseen jasenet (ät) tampereunited.fi. Samasta osoitteesta voit myös kysellä muita jäsenyyteen liittyviä asioita.