Lauantaina Pyynikillä vastassa vanha tuttu PIF

10/06/2022 TamU naiset
Otteluennakko

Sinipaidat palaavat jälleen Pyynikille kotipelin merkeissä, kun lauantaina 11.6. TamUn vieraaksi saapuu jo viimekaudelta tutuksi tullut Pargas IF. Ottelu potkaistaan käyntii klo 14.00. Viime kaudella joukkueet kohtasivat kerran, Sinipaitojen vieden ottelun 2–1-lukemin. Lopulta PIF sijoittui alaloppusarjassa kolmanneksi ja TamU yläloppusarjassa neljänneksi.

TamU – PIF

  • Joukkueet kohtasivat viime kaudella kerran Pyynikillä, jolloin TamU voitti 2–1.
  • TamU tulee otteluun ärsytettynä, sillä PiPS-vierastappiosta jäi kitkerä maku.
  • Omaan tekemiseen keskittyminen ja pallonhallinta ovat TamUlle voiton avaimet.

Nyt ei mietitä vastustajaa, vaan pyritään saamaan oma peli kuosiin ja sitä kautta voitamme pelejä nyt ja tulevaisuudessa.

- Kari Numminen
Päävalmentaja

Tällä kaudella PIF on pelannut tasaisesti ja on kuudentena sarjassa kahdella voitolla ja kolmella häviöllä. TamU jatkaa sarjassa kolmantena neljällä voitolla ja kahdella häviöllä. Lauantaina on siis odotettavissa tasaista vääntöä pisteistä.

Sinipaidat ovat nyt kärsineet kaksi miltei peräkkäistä tappiota, joista on jäänyt kitkerä maku koko joukkueen suuhun. Tästä pelistä lähdetään hakemaan täyttä kolmea pistettä ja antamaan kaikkensa kentälle. Viikon treeneissä on käyty läpi viime viikonlopun tappiota, sekä kehitysideoita pelitaktiikkaan. Kauden peleistä on kuitenkin ollut huomattavissa Sinipaitojen selkeä pallonhallinta läpi ottelun, vaikka tulostilanne olisi ollut tappiollinen TamUlle. Tähänkin peliin lähdetään pallonhallinnan kautta. Joukkueen rosteri ei tähänkään peliin ole kovin laaja, ja otteluun lähdetään muutaman vaihtopelaajan turvin.

”Menneet on unohdettu ja fokus pidetään edelleen pelien voittamisessa. Joukkueen kanssa on treenattu maalintekoon johtavien tilanteiden harjoittelua ja uskon, että lauantaina PIFfiä vastaan pääsemme paremmin maalintekopaikoille. Nyt ei mietitä vastustajaa, vaan pyritään saamaan oma peli kuosiin ja sitä kautta voitamme pelejä nyt ja tulevaisuudessa”, sanoo valmentaja Kari Numminen joukkueen valmistautumisesta otteluun.

Viime kauden kohtaaminen PIFfin kanssa oli Tampere Unitedin ensimmäinen ottelu Naisten Kolmosessa, ja siksi ottelun tapahtumien perusteella on vaikea ennakoida tulevaa ottelua. Viime kauden kohtaamisessa Sinipaitojen otteissa oli havaittavissa hermostuneisuutta sekä malttamattomuutta, joka seurasi innostuksesta pelata uudessa sarjassa.

Joukkueeseen täksi kaudeksi liittynyt laitahyökkääjä Lilli Koski odottaa tulevan lauantain kotipeliä ujolla innolla.

”Kolmea pistettä lähdetään tietenkin hakemaan, ja kiva päästä pelaamaan täysin uusia vastustajia vastaan.”

Pyynikin urheilukentän palvelut aukeavat lauantaina jo klo 13.30. Ottelussa on myyntipisteinä anniskelualue (K-18), sekä grillipiste, jonka yhteydessä on myös kannattajatuotteiden myyntipiste. Otteluun on vapaa pääsy.

Ottelu on osa Mansen Pride -viikkoa, jota vietetään Tampereella 6.6. – 11.6. TamUn kapteenin nauha on tässä ottelussa sateenkaaren väreissä, ja lisäksi kulmaliput ovat pride-lipun väreissä.

Tervetuloa kannustamaan naiset voittoon!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

29.10. Klubi 04 - TamU 4 – 0

24.9. PaiHa - TamU naiset 1 – 1

7.10. Pato - TamU 2 6 – 5

13.1. klo 16 JäPS - TamU

klo - TamU naiset

21.1. klo 20 TamU 2 - TPV 2