Lauantaina pakkasta pakoon Pirkkahalliin

05/01/2024 TamU
Otteluennakko

Miesten edustusjoukkue on harjoitellut kuluvalla viikolla kovien pakkasten takia Pirkkahallissa, ja sinne viikko myös huipentuu, kun lauantai-illan harjoitusottelussa kohdataan Ilveksen kakkosjoukkue. Alunperin ottelu piti pelata vasta sunnuntai-iltapäivänä katsomoiden osalta vielä keskeneräisessä Tammelassa ilman yleisöä, mutta sääolosuhteiden pakottama siirtyminen sisätiloihin mahdollistaa yleisön mukaantulon otteluun. Tammelan stadionille päästään harjoittelemaan näillä näkymin heti maanantaina sään lauhtuessa.

Ilves 2 – TamU

  • Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan sääolosuhteiden takia sisätiloissa.
  • Vastassa on erittäin tuttu Ilveksen kakkos­joukkue, joka kohdataan myös sarjakaudella.
  • Kokoonpanossa nähdään sekoitus viime kauden pelaajia ja uusia tuttavuuksia.

Joitakin nimiä on kuulemma keskustelu­palstoilla jo pyörinytkin, mutta kyllä kokoon­panosta löytyy myös hyviä pelaajia, joita ei ole vielä ollut esillä.

- Jukka Listenmaa
Päävalmentaja

Miesten edustusjoukkueen kauden ensimmäinen tapahtuma oli keskiviikkoinen harjoitus Pirkkahallin pienellä puolella, ja torstaina käyttöön saatiin koko kenttä. Ennen lauantain ottelua jäljellä on vielä yksi harjoitus perjantaina. Päävalmentaja Jukka Listenmaa kertoo ensimmäisen viikon näyttävä siltä kuin se aina näyttää.

”Harjoituksissa on ollut hyvä tekemisen meininki. Ensimmäisellä viikolla kaikki ovat aina täynnä intoa, ja vauhtia on enemmän kuin järkeä. On siellä hyviä juttuja nähty, ja paikalla on hyviä pelaajia. Varmasti tuleee ihan hauska vuosi.”

Tammelassa pelaamisen tultua mahdottomaksi pelille haettiin uutta vuoroa Pirkkahallista, ja lopulta Ilvekseltä löytyi lauantain myöhäisillan vuoro. Lyhyestä varoajasta ja pelaajille ei ehkä kaikkein miieluisimmasta ajankohdasta huolimatta jalkeille saadaan hyvä joukkue.

”Tällä tietoa pelissä on mukana 19 kenttäpelaaja ja kaksi maalivahtia. Ihan kaikkia harjoituksissa olleita ei tähän edes oteta”, Listenmaa kertoo.

Perinteiseen tapaan harjoituksissa mukana olevien pelaajien listaa ei ole julkaistu, mutta salaisuuden verho aukeaa ensimmäistä kertaa, kun lauantain pelin kokoonpano julkaistaan pelipäivänä.

”Lauantaina suurin osa pelaajista on uusia, mutta muutama sopimuspelaajakin on mukana ja myös vanhoja vielä sopimuksettomia pelaajia. Aikalailla sekalainen seurakunta siellä varmasti meillä on, mutta toivotaan että jonkinlaista yhteispeliäkin jo löytyy”. Listenmaa sanoo.

”Kokoonpanosta voi löytyä ihan mielenkiintoisiakin nimiä. Joitakin nimiä on kuulemma keskustelupalstoilla jo pyörinytkin, mutta kyllä sieltä löytyy myös hyviä pelaajia, joita ei ole vielä ollut esillä.”

Ottelu pelataan Pirkkahallin C -hallissa huomenna lauantaina 6.1. klo 20.00. Pirkkahallissa on käynnissä aularemontti, joten C-halliin kuljetaan sivuovesta nurmikenttien puolelta hallin itäpäädystä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa