Lauantaina on kenraali­harjoituksen aika

22/03/2024 TamU
Otteluennakko

Varhain lauantai-aamuna 23.3. Tampere Unitedin miesten edustusjoukkue kääntää bussin keulan kohti Raumaa. Tiedossa on kevään viimeinen harjoitusottelu ennen sarjakauden alkua. Vastassa on tietenkin Pallo-Iirot, joka kohdataan tälläkin kaudella myös Kakkosen sarjaotteluissa. Lauantain ottelu potkaistaan käyntiin Äijänsuon stadionilla jo klo 12.00.

Pallo-Iirot – TamU

  • Molemmat joukkueet pelaavat viimeisen harjoitus­ottelunsa ennen sarjakauden alkua.
  • Sinipaidoille kyseessä on ensimmäinen vieraspeli sitten helmikuun alun.
  • Loukkaantumissuma alkaa hellittää sopivasti sarjakauden kynnyksellä.

Odotettavissa on paljon samaa kuin viime vuonna, ja meidän selustaan tulee varmasti paljon palloja.

- Jukka Listenmaa
Päävalmentaja

Pallollista pelaamista meidän tulee parantaa varsinkin hyökkäys­kolmanneksella. Myös prässiä pitää saada aktiivisemmaksi, sillä viime pelissä se jäi vähän flegmaattiseksi.

- Jukka Listenmaa
Päävalmentaja

Kevät tekee tuloaan ja harjoitusottelut ovat viimeistä vaille pelattu. Kenraali­harjoituksessa vastaan tuleva Pallo-Iirot on tullut hyvin tutuksi Tampere Unitedin uuden tulemisen aikana, ja Äijänsuon stadion on osoittautunut haastavaksi paikaksi raapia pisteitä.

Edeltävän kauden heinäkuun vierailu Raumalla päättyi Pallo-Iirojen 3–1 voittoon, kun Elias Ahde rokotti kahdesti ja Otto Salmensuu kertaalleen. TamUn maalista tuolloin vastasi Eric Bullock.

”Odotettavissa on paljon samaa kuin viime vuonna, ja meidän selustaan tulee varmasti paljon palloja. Nyt keväällä ollaan toisaalta oltu juuri siinä selustan puolustamisessa varsin hyviä”, mainitsee päävalmentaja Jukka Listenmaa.

Pallo-Iirot on pitänyt viime kauden joukkueen rungon melko hyvin kasassa, ja muun muassa sarjan ehdottomaan parhaimmistoon kuuluva hyökkäyspään kaksikko Mikko Jalkanen ja Elias Ahde jatkavat seurassa. Kevään harjoitusotteluissa raumalaiset ovat ottaneet erinomaisia tuloksia, kun Ykköseen noussut EPS taipui lukemin 2–3 ja Kakkoseen noussut Interin kakkosjoukkue kaatui 4–1. Ykkösliigassa pelaava Salpa jäi myös Raumalla tasalukemiin. Helppoa kenraaliharjoitusta on siis tuskin luvassa.

Kaiken kaikkiaan TamUn harjoituspelit ovat sujuneet hiukan vaihtelevasti. Otteluiden tulokset ovat toki olleet aivan hyviä lukuunottamatta aivan alun kahta tammikuista tappiota ja Lahdessa helmikuun alussa tapahtunutta notkahdusta. Raumalta haetaan erityisesti parannusta vieraspelisaldoon, sillä TamU on onnistunut voittamaan vieraissa vain FC Jazzin.

”Pallollista pelaamista meidän tulee parantaa varsinkin hyökkäyskolmanneksella. Sinne pitää saada nyt enemmän alotteita ja liikettä. Myös prässiä pitää saada aktiivisemmaksi, sillä viime pelissä se jäi vähän flegmaattiseksi”, Listenmaa jatkaa.

Helmikuusta alkaen Tampere Unitedia vaivannut pienten loukkaantumisten kierre alkaa myös olla viimein ohi, ja muutama pelaaja saadaan mahdollisesti takaisin riviin jo Raumalle. Tällä tietoa kaikkien pitäisi olla terveenä kauden ensimmäiseen peliin mennessä.

Ottelu pelataan Äijänsuo stadionilla Raumalla lauantaina 23.3. kello 12.00. Tampere United matkustaa otteluun ProLine Charterin bussilla.

Osta kausikorttisi nyt!

Kakkonen aloitetaan sunnuntaina 7.4. kotona Tammelan Stadionilla, jonne vastustajaksi saadaan VJS. Ottelu alkaa jo klo 13.00. Liput otteluun ovat myynnissä ennakkoon Lippu.fi-verkkokaupassa. Lippupisteessä ovat myynnissä myös TamU-klubi-liput ja VIP-liput.

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa. Ostoksille voi klikata myös suoraan napeista tämän uutisen alta.

Kausikortin voi maksaa myös kulttuurietua käyttäen Smartumin, Edenredin ja ePassin mobiili­­sovelluksilla. Tällöin kausikorttiin merkitään ostajan nimi, ja henkilöllisyys tarkistetaan stadionille tultaessa. Kulttuuri­edulla voi luonnollisesti ostaa vain yhden kausikortin itselleen.

Smartumin tai Edenredin mobiili­­sovellusta käyttäessäsi valitse oikea summa (120 € / 100 € / 90 € / 70 €). Lisäksi kirjoita viestiin kausikortin tyyppi ”Kausikortti 2024 pääkatsomo”, ”Kausikortti 2024 pääty”, ”Kausikortti 2024 pääkatsomo (alennusryhmät)” tai ”Kausikortti 2024 pääty (alennusryhmät)”.

Käyttäessäsi ePassin mobiilisovellusta kausikortti­vaihtoehdot tulevat näkyviin ostettavina tuotteina. Valitse niistä haluamasi ja vahvista maksu.

Kulttuuriedulla maksaessasi lähetä kuvakaappaus kuitista tai välitä sähköpostiisi saamasi maksuvahvistus osoitteeseen talous@tampereunited.fi. Kerro samalla, mihin osoitteeseen haluat kausikortin postituksen. Kausikortit postitetaan viimeistään huhtikuussa ennen kauden alkua.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49