28.5.2021

 
 

Lauantain harjoitus­ottelusssa kohdataan TP-T ‚Äď viikon p√§√§st√§ sunnuntaina vastassa SexyP√∂xytTampere United miesten edustusjoukkue pelaa ennen sarjakauden alkamista vielä kaksi harjoitusottelua. Tulevana lauantaina 29.5. Pyynikille saadaan vastaan tuttu vastustaja Tampereen Peli-Toverit, joka kohdataan myös kaksi viikkoa myöhemmin lauantaina 12.6. pelattavassa sarja-avauksessa. Sunnuntaina 6.6. pelataan vielä viimeinen harjoitusottelu ennen sarjakauden alkua, kun espoolainen Kolmosen joukkue SexyPöxyt vieraillee Pyynikillä.

Lauantaina 29.5. Pyynikillä pelataan ennen miesten harjoitusottelua myös TamU-naisten harjoitusottelu Kakkosessa alkavalla kaudella pelaavaa Tampereen Kisatovereita vastaan. Naisten ottelu alkaa klo 14.00 ja miesten ottelu klo 17.00. Aiemmin tiedotetusta poiketen ottelun yleisömäärää ei jouduta rajoittamaan aluehallintoviraston perjantai-iltapäivällä tekemän päätöksen ansiosta. Grillipiste ja anniskelualue palvelevat, joten stadionilla voi viettää vaikka koko iltapäivän ja alkuillan. Stadionille pääsee sisään klo 13.45 alkaen ja palvelut aukeavat samaan aikaan.

Yli 50 hengen yleisömäärä edellyttää viime kesältä tuttuja toimia koronavirustartuntojen ehkäisemiseksi OKM:n ja THL:n ohjeen mukaisesti. Pyydämme yleisöä ottamaan kaikissa otteluissa huomioon seuraavat seikat:

  • Desinfioi k√§tesi heti stadionille tultuasi. Saatavilla on k√§sihuuhdetta, mutta voit ottaa my√∂s oman pikkupullosi mukaan.
  • Pid√§ 2 metrin turvav√§lit stadionilla sek√§ jo lippuluukulle jonottaessasi. Katsomossa penkkiriveist√§ on k√§yt√∂ss√§ vain joka toinen. Perheenj√§senet voivat toki istua l√§hell√§ toisiaan.
  • K√§yt√§ kasvomaskia THL:n suositusten mukaisesti.
  • Aivasta ja yski paperiseen nen√§liinaan ja heit√§ se roskiin heti k√§yt√∂n j√§lkeen. Jos nen√§liinaa ei ole saatavilla, suojaa suusi kyyn√§rtaipeella. Desinfioi k√§tesi.
  • Desinfioi k√§tesi my√∂s ennen grillill√§ ja muilla myyntipisteill√§ asiointia ja ruokailua. K√§sihuuhdetta on saatavilla.
  • √Ąl√§ miss√§√§n nimess√§ tule otteluun jos olet sairaana. My√∂s riskiryhmiin kuuluvien suositellaan pysyv√§n poissa ottelutapahtumista.

Tervetuloa Pyynikin sinivihreään tunnelmaan!