Lapuan Kankureiden siniset ja vihreät TamU-pyyhkeet nyt myynnissä

27/05/2023 Seura / TamU naiset
Uutinen

Lapuan Kankureiden valmistamat siniset ja vihreät TamU-pyyhkeet ovat nyt myynnissä TamU-kaupassa. Pyyhkeet ovat kooltaan 65 x 130 cm, eli ne ovat hiukan pienempiä kuin jo aiemmin tarjolla olleet suuret kylpypyyhkeet. Kevyt ja nopeasti kuivuva pyyhe on käytännöllinen, kaunis ja ympäristöystävällinen valinta, ja sopii näiden ominaisuuksiensa vuoksi hyvin myös jalkapalloilijan pelikassiin. Tampere Unitedin naisten edustusjoukkueen ja Lapuan Kankureiden yhteistyön ansiosta pyyhkeen hinta on tuotteen laatuun nähden edullinen 35 euroa.

Pyyhkeet kuuluvat Lapuan Kankureiden TERVA-tuotesarjaan. Lapuan Kankurit on valmistanut pyyhkeet omassa kutomossaan Lapualla, ja koko tuotantoketju on läpinäkyvä pellolta alkaen. Pyyhkeiden aikaa kestävä design on Lapuan Kankureiden huippusuunnittelijoiden tarkan harkinnan tulos.

Pyyhkeiden valmistamisessa on käytetty imukykyisen pellavan rinnalla tenceliä, joka on puukuidusta ympäristöä säästävin menetelmin valmistettu eurooppalainen innovaatio. Lapuan Kankurit yhdisti nämä kaksi kuitua ja kehitti upean, pehmeän ja imukykyisen pyyhemateriaalin, joka vie kylpemisen nautinnon aivan uudelle tasolle. Lapuan Kankureiden tekstiilit kudotaan aina vastuullisesti tuotetuista, sertifioiduista luonnonmateriaaleista.

Hanki omat pyyhkeesi TamU-kaupasta tai klikkaa jompi kumpi pyyhe ostoskoriisi suoraan alla olevasta napista. Jos hankit molemmat pyyhkeet, hauska idea on käyttää sinistä pyyhettä omana pyyhkeenä ja vihreää pyyhettä vieraspyyhkeenä!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

4.2. Reipas - TamU 3 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

4.2. TamU 2 - Union Plaani 0 – 2

25.2. klo 14 TamU - TPV

10.3. klo 14 TamU naiset - TuTo

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa