Lahteen suunniteltu harjoitus­ottelu ei toteudu

17/02/2021
Uutinen

Tulevalle lauantaille suunniteltu vierasottelu Lahden Reipasta vastaan ei toteudu koronatilanteen aiheuttamien rajoitusten takia. Kakkoseen joukkueelle vierasottelu Lahdessa olisi sallittu, mutta Palloliitosta viestittiin joukkueille, että ottelua ei tule pelata. Tämä on myös Palloliiton voimassa olevien suositusten mukainen linja, jota Tampere United vastuullisesti noudattaa.

TamU-uutiskuva

”Tilanne tottakai harmittaa ihan jokaista miesten edustusjoukkueen taustaryhmässä ja varmasti myös pelaajia. Nyt täytyy kuitenkin toimia vastuullisesti, ja se tarkoittaa sitä, että maakuntarajat ylittäviä pelimatkoja emme voi tällä haavaa tehdä. Myös maaliskuun lopun Rauman vierailu on vaakalaudalla, mutta siitä tehdään lopulliset ratkaisut myöhemmin”, kommentoi Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

TamU on yrittänyt löytää lauantaille korvaavaa pirkanmaalaista vastustajaa, mutta näin lyhyellä varoitusajalla sellaista ei ole löytynyt, kun useimmilla sopivilla joukkueilla on jo sovittuna harjoitusottelu viikonlopulle. Näillä näkymin lauantain pelivuorolla pidetäänkin sen sijaan harjoitukset, mikä onkin tarpeen kun tiistain harjoitukset jo peruuntuivat tuiman pakkasen takia. Toki näilläkin suunnitelmilla on säävaraus.

Jos lauantaille ei löydy vastustajaa, seuraava harjoitusottelu pelataan reilun viikon päästä lauantaina 27.2. Silloin Kauppiin saadaan jälleen kerran vieraaksi ACE, jota vastaan TamU pelasi 2–2-tasapelin edellisessä harjoitusottelussaan tammikuun viimeisenä päivänä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

12.6. TamU - FC Honka 1 – 1

2.6. TamU naiset - TPS 2 6 – 2

9.6. TamU 2 - TP-T 0 – 3

15.6. klo 14 Ilves 2 - TamU

16.6. klo 18 MaPS - TamU naiset

15.6. klo 13 Pato - TamU 2