17.2.2021

 
 

Lahteen suunniteltu harjoitus­ottelu ei toteudu

Tulevalle lauantaille suunniteltu vierasottelu Lahden Reipasta vastaan ei toteudu koronatilanteen aiheuttamien rajoitusten takia. Kakkoseen joukkueelle vierasottelu Lahdessa olisi sallittu, mutta Palloliitosta viestittiin joukkueille, että ottelua ei tule pelata. Tämä on myös Palloliiton voimassa olevien suositusten mukainen linja, jota Tampere United vastuullisesti noudattaa.

”Tilanne tottakai harmittaa ihan jokaista miesten edustusjoukkueen taustaryhm√§ss√§ ja varmasti my√∂s pelaajia. Nyt t√§ytyy kuitenkin toimia vastuullisesti, ja se tarkoittaa sit√§, ett√§ maakuntarajat ylitt√§vi√§ pelimatkoja emme voi t√§ll√§ haavaa tehd√§. My√∂s maaliskuun lopun Rauman vierailu on vaakalaudalla, mutta siit√§ tehd√§√§n lopulliset ratkaisut my√∂hemmin”, kommentoi Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemist√∂.

TamU on yrittänyt löytää lauantaille korvaavaa pirkanmaalaista vastustajaa, mutta näin lyhyellä varoitusajalla sellaista ei ole löytynyt, kun useimmilla sopivilla joukkueilla on jo sovittuna harjoitusottelu viikonlopulle. Näillä näkymin lauantain pelivuorolla pidetäänkin sen sijaan harjoitukset, mikä onkin tarpeen kun tiistain harjoitukset jo peruuntuivat tuiman pakkasen takia. Toki näilläkin suunnitelmilla on säävaraus.

Jos lauantaille ei l√∂ydy vastustajaa, seuraava harjoitusottelu pelataan reilun viikon p√§√§st√§ lauantaina 27.2. Silloin Kauppiin saadaan j√§lleen kerran vieraaksi ACE, jota vastaan TamU pelasi 2‚Äď2-tasapelin edellisess√§ harjoitusottelussaan tammikuun viimeisen√§ p√§iv√§n√§.