Lähde TamUn mukana Maarianhaminaan naisten edustuksen otteluun la 18.6.

02/06/2022 Seura / TamU naiset
Uutinen

Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue pelaa vierasottelun IFK Mariehamnia vastaan lauantaina 18.6. Ottelu pelataan Maarianhaminassa samalla Wiklöf Holding Arenalla, jolla TamU kohtasi IFK Mariehamnin viime vuonna järjestetyllä kannattajamatkalla. Tampere Unitedilla on ollut lukuisia unohtumattomia Maarianhaminan reissuja liigatasolla 2000-luvun ensimmäisellä vuosikymmenellä. Nyt on jälleen naisten vuoro astua laivaan, kun alkusarjan kahdeksas ottelu vie joukkueen Ahvenanmaalle, ja TamU järjestää jälleen kerran myös kaikille kannattajilleen matkan tähän otteluun.

Matkapaketit ovat myynnissä TamU-kaupassa. Vaihtoehtona on ostaa joko pelkät bussi- ja laivakuljetukset, tai sitten pakettiin voi liittää menomatkalla myös buffet-lounaan. Voit ostaa paketit suoraan alla olevista linkeistä. Tampere Unitedin yhteistyökumppanin Viking Linen kautta ei ollut mahdollista järjestää matkaa otteluun, sillä paluulaiva on toisessa käytössä juuri tuona viikonloppuna.

”Harmittaa kun ei päästä Viking Linella matkaan kun se on seuran yhteistyökumppani, viime vuodelta tuttu paluulaiva siirrettiin käyttöön Visbyn risteilylle juuri otteluviikonlopulle. Matkan järjestelyt meni aika kovaksi säädöksi, mutta onneksi saatiin matka lopulta järjestymään Tallink Siljan kautta. Harmittavasti hinta on myös hieman kovempi kuin viime vuonna, mutta tästä tulee kyllä taas hauska reissu!” kertoo matkan järjestelyistä vastaava TamUn promoottori Henri Ekman.

HUOM! Matkat ovat myynnissä vain 10.6. saakka!

Pelkät kuljetukset sisältävä paketti maksaa 65 € ja ruokailun kanssa hintaa tulee 90 €. Hinta sisältää paikan menomatkalla kansipaikalla ja paluumatkalla neljän hengen hytissä. Maksun yhteydessä voi ilmoittaa toiveen hyttikavereista. Muutoin hyttikunnat muodostetaan matkanjärjestäjän puolesta. Voit halutessasi ostaa myös oman hytin; ota tällöin yhteyttä matkanjohtaja Henri Ekmaniin (henri.ekman (ät) tampereunited.fi). Omasta hytistä perittävä lisähinta tarkentuu lähiaikoina.

Matkaan lähdetään varhain lauantaiaamuna 18.6. Koko matkan aikataulu on seuraava:

  • Lähtö Vanhalta Kirkolta Keskustorilta klo 05.15
  • Saapuminen Turun Linnasatamaan klo 07.15
  • Risteily Maarianhaminaan Tallink Silja Galaxylla klo 08.20
  • Saapuminen Maarianhaminaan klo 13.35
  • Ottelu Wiklöf Holding Arenalla klo 19.00
  • Risteily Helsinkiin Tallink Silja Serenadella klo 23.55
  • Saapuminen Helsinkiin klo 10.30
  • Bussikuljetus Tampereelle Keskustorin Vanhalle kirkolle n. klo 11.15
  • Saapuminen Tampereelle n. klo 13.45

HUOM! Emme postita lippuja vaan bussiin pääsee nimilistan perusteella. Jos ostat bussiin useampia paikkoja, kaikki pääsevät bussiin ostajan nimen perusteella. Jos ostat useamman lipun, ilmoita kaikkien matkustajien tiedot. Risteilyliput jaetaan terminaalissa. Matkasta tulee sähköpostiin infopaketti viimeistään matkaviikolla.

Nyt siis matkaostoksille TamU-kauppaan! Voit lisätä haluamasi matkapaketin ostoskoriin myös suoraan alla olevista napeista.

Lisätiedot ja kysymykset:
Henri Ekman / henri.ekman (ät) tampereunited.fi / 040 159 1919

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

14.5. TamU - HJS 1 – 0

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

19.5. klo 15 Ilves-Kissat - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2