5.10.2021

 
 

L√§hde TamUn bussilla Suomen Regions’ Cupin finaaliin la 16.10. Olympia­stadionilleTampere United pelaa Suomen Regions’ Cupin finaalissa lauantaina 16.10. klo 19.00 Olympiastadionilla. Seura j√§rjest√§√§ otteluun bussikuljetukset siten, ett√§ myynniss√§ on oma bussi junioripelaajille ja heid√§n perheilleen sek√§ toinen bussi aikuisempaan makuun. Lis√§ksi Sinikaarti kulkee tavalliseen tapaan omalla bussillaan, jonka j√§rjestelyist√§ Sinikaarti vastaa tietenkin itse.

Seuran busseissa matkan hinta on 25 euroa aikuisilta ja 20 euroa alle 18-vuotiailta, joiden tulee luonnollisesti olla matkassa huoltajansa kanssa. Matkat ovat myynnissä TamU-kaupassa sekä suoraan tämän uutisen lopussa olevien nappien kautta. Itse otteluun on vapaa pääsy, joten hinnat kattavat bussikuljetuksen. Perhebussiin useampia lippuja ostavat saavat alennuskoodilla PERHEALE 5 euron alennuksen jokaisesta lipusta, jos lippujen yhteenlaskettu hinta ennen alennusta on vähintään 90 euroa (esimerkiksi kaksi aikuista ja kaksi lasta).

Matkaan lähdetään Vanhalta kirkolta Keskustorilta klo 16.00. Matkalla pidetään yksi lyhyt tauko, jolla on mahdollista ostaa eväitä huoltoasemalta. Ottelu alkaa klo 19.00, ja kotimatkalle lähdetään heti ottelun ja sen jälkeisten palkintoseremonioiden jälkeen. Takaisin Tampereella ollaan arviolta klo 23.30.