Lähde TamUn bussilla ratkaisevaan Ykkösen nousu­karsinta­otteluun

12/10/2023 TamU
Uutinen

TamU pelaa noususta Ykköseen sunnuntaina 29.10. klo 16.00 Bolt Arenalla Helsingissä. Seura järjestää otteluun bussikuljetukset siten, että myynnissä on oma bussi junioripelaajille ja heidän perheilleen sekä toinen bussi aikuisempaan makuun. Lisäksi Sinikaarti kulkee tavalliseen tapaan omalla bussillaan, jonka Sinikaarti on jo käytännössä myynyt loppuun ja täyttää jo toista bussiaan. Nous­ukarsinnan ensimmäinen osaottelu pelataan edellisenä viikonloppuna Kaupin jalkapallostadionilla.

Nousukarsinta Ykköseen

  • Kaksiosainen ottelu HJK Klubi 04:ää vastaan. Kotiottelu Kaupin jalkapallo­stadionilla la 21.10. klo 16.00 ja vieras­ottelu Bolt Arenalla Helsingissä 29.10. klo 16.00
  • Helsinkiin lähtee kaksi seuran bussia ja vähintään yksi Sinikaartin bussi.
  • Matka seuran bussissa maksaa 25 € aikuisilta ja 20 € alle 18-vuotiailta.

Seuran busseissa matkan hinta on 25 euroa aikuisilta ja 20 euroa alle 18-vuotiailta, joiden tulee luonnollisesti olla matkassa huoltajansa kanssa. Matkat ovat myynnissä TamU-kaupassa sekä suoraan tämän uutisen alla olevien nappien kautta.

”Kaksi vuotta sitten matkustimme samanlaisella karavaanilla Olympiasatadionille Suomen Regions’ Cupin finaaliin, ja nyt on taas aika näyttää mistä tämä meidän sinivihreä seurayhteisömme on tehty”, fiilistelee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Perhebussiin useampia lippuja ostavat saavat alennuskoodilla PERHEALE 5 euron alennuksen jokaisesta lipusta, jos lippujen yhteenlaskettu hinta ennen alennusta on vähintään 90 euroa (esimerkiksi kaksi aikuista ja kaksi lasta).

Huomaa, että matkan hintaan ei sisälly pääsylippua otteluun, vaan jokaisen tulee itse hankkia lippu otteluun. Ohjeet lipun hankkimiseksi viestitään matkaan lähtijöille henkilökohtaisesti, kun yksityiskohdat tarkentuvat.

Matkaan lähdetään Vanhalta kirkolta Keskustorilta klo 13.00. Matkalla pidetään yksi lyhyt tauko, jolla on mahdollista ostaa eväitä huoltoasemalta. Ottelu alkaa klo 16.00, ja kotimatkalle lähdetään heti ottelun ja sen jälkeisten seremonioiden jälkeen. Takaisin Tampereella ollaan arviolta klo 20.30, jollei ottelu mene jatkoajalle tai rankkareille.

Osta matkasi TamU-kaupasta.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2