Lähde TamUn bussilla nousu­karsintaotte­luun – vieras­kannattajille oma katsomo

26/10/2023 TamU
Uutinen

Ensi kauden sarjataso ratkaistaan ensi sunnuntaina 29.10. klo 16.00 alkaen Bolt Arenalla Helsingissä. TamU lähtee otteluun 2–1-johtoasemassa voitettuaan viime lauantain kotiottelun HJK Klubi 04:ää vastaan, ja TamU-kannattajille on tarjolla bussimatka otteluun niin seuran kuin Sinikaartinkin järjestämänä. TamUn järjestämänä myynnissä on bussi junioripelaajille ja heidän perheilleen. Lisäksi Sinikaarti kulkee tavalliseen tapaan omilla busseillaan. Seuran järjestämä matka on myynnissä TamU-kaupassa sekä suoraan tämän uutisen alla olevien nappien kautta.

Nousukarsinta Ykköseen

  • Ensimmäisen osaottelun 2–1-voittanut TamU lähtee toiseen osaotteluun Helsinkiin loistavista asemista.
  • Matka seuran bussissa maksaa 25 € aikuisilta ja 20 € alle 18-vuotiailta.
  • Liput vieraskannattajien katsomoon maksavat 10 € aikuisilta ja 5 € lapsilta ja muilta alennusryhmiltä.

Seuran busseissa matkan hinta on 25 € aikuisilta ja 20 € alle 18-vuotiailta. Perhebussiin useampia lippuja ostavat saavat alennuskoodilla PERHEALE 5 €:n alennuksen jokaisesta lipusta, jos lippujen yhteenlaskettu hinta ennen alennusta on vähintään 90 € (esimerkiksi kaksi aikuista ja kaksi lasta).

Matkan hintaan ei sisälly pääsylippua otteluun, vaan jokaisen tulee itse hankkia lippu vieraskannattajien katsomoon, josta osa on rajattu perheitä varten. Liput maksavat 10 € aikuisilta ja 5 € lapsilta ja muilta alennusryhmiltä. Lippu kannattaa ostaa ennakkoon, sillä paikan päällä ostettuna hintaan lisätään 5 €:n palvelumaksu. Osta pääsylippusi tästä!

”TamUn ja Sinikaartin buseihin on jo tässä vaiheessa yli 120 varausta, ja busseihin mahtuu vielä hyvin. Kun otetaan mukaan omatoimisesti Tampereelta ja Helsingistä otteluun tulevat, pitäisi vieraskannattajien katsomossa reilusti yli 150 henkeä. Tulossa on upea yhteisöllinen elämys kaikille TamU-kannattajille”, hehkuttaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Matkan aikataulu on seuraava:

  • Lähtö Vanhalta Kirkolta Keskustorilta klo 13.00
  • Ottelu Bolt Arenalla klo 16.00
  • Takaisin Tampereella noin klo 20.30

Matkalla pidetään yksi lyhyt tauko, jolla on mahdollista ostaa eväitä huoltoasemalta. Kotimatkalle lähdetään heti ottelun ja sen jälkeisten seremonioiden jälkeen. Jos ottelu mene jatkoajalle ja rankkareille, kotiinpaluu viivästyy korkeintaan tunnin verran.

Osta matkasi TamU-kaupasta tai suoraan tämän uutisen alla olevista napeista.

TamU ja koko seurayhteisö matkustaa otteluun ProLine Charterin bussilla.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2