Lähde TamUn bussilla maajoukkueen karsinta­peleihn

29/08/2019
Uutinen

Tampere United järjestää bussimatkat syksyn EM-karsintaotteluihin Turkuun ja Helsinkiin. Nopeimmille on tarjolla myös all-inclusive -paketteja, joihin sisältyy kuljetuksen lisäksi lippu otteluun sekä laadukas ruokailu ennen ottelua. Toisena vaihtoehtona tarjolla on pelkkä bussikuljetus. Otteluissahan Suomi kohtaa ensin Armenian Turussa tiistaina 15.10. ja sitten Liechtensteinin Helsingissä perjantaina 15.11. Näissä otteluissa saattaa hyvinkin ratketa Suomen historiallinen EM-kisapaikka, joten älä missaa mahdollisuutta päästä mukaan, vaan hanki pakettisi tai bussikuljetuksesi TamU-kaupasta.

Molemmissa otteluissa all-inclusive -pakettien liput ovat anniskelukatsomoihin, joten paketti voidaan myydä vain 18-vuotta täyttäneille henkilöille. Turussa paikat löytyvät A-katsomosta ja Helsingissä lohkosta 112.

Molempiin otteluihin lähdetään Vanhalta Kirkolta Keskustorilta klo 14. Perillä ruokaillaan Turussa Ravintola Tårgetissa ja Helsingissä Ravintola Töölönrannassa. Ottelut pelataan klo 19 alkaen ja takaisin Tampereella ollaan puolenyön aikaan.

Nyt siis ostoksille TamU-kaupassa: tampereunited.fi/kauppa

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2