Lähde TamUn bussilla Helsinkiin kannustamaan Sinipaidat Ykköseen

23/10/2023
Uutinen

Ensi kauden sarjataso ratkaistaan ensi sunnuntaina 29.10. klo 16.00 alkaen Bolt Arenalla Helsingissä. TamU lähtee otteluun 2–1-johtoasemassa voitettuaan viime lauantain kotiottelun HJK Klubi 04:ää vastaan, ja TamU-kannattajille on tarjolla bussimatka otteluun niin seuran kuin Sinikaartinkin järjestämänä. TamUn järjestämänä myynnissä on oma bussi junioripelaajille ja heidän perheilleen sekä toinen bussi aikuisempaan makuun. Lisäksi Sinikaarti kulkee tavalliseen tapaan omalla bussillaan. Matkat ovat myynnissä TamU-kaupassa sekä suoraan tämän uutisen alla olevien nappien kautta.

Nousukarsinta Ykköseen

  • TamU voitti HJK Klubi 04:n lauantaina ensimmäisessä osaottelussa, ja lähtee Bolt Arenalla Helsingissä su 29.10. klo 16.00 pelattavaan toiseen osaotteluun 2–1-johdossa.
  • Helsinkiin lähtee sekä seuran että Sinikaartin busseja.
  • Matka seuran bussissa maksaa 25 € aikuisilta ja 20 € alle 18-vuotiailta.

Seuran busseissa matkan hinta on 25 € aikuisilta ja 20 € alle 18-vuotiailta. Perhebussiin useampia lippuja ostavat saavat alennuskoodilla PERHEALE 5 €:n alennuksen jokaisesta lipusta, jos lippujen yhteenlaskettu hinta ennen alennusta on vähintään 90 € (esimerkiksi kaksi aikuista ja kaksi lasta).

”Asetelma ei voisi olla herkullisempi kuin se nyt on: pitkään haettu sarjanousu on vihdoin yhden ysikymppisen päässä, ja otteluun päästään yhden maalin etumatkalta. Nyt kaikki mukaan huutamaan Sinipaidat Ykköseen!” kehottaa Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Matkan hintaan ei sisälly pääsylippua otteluun, vaan jokaisen tulee itse hankkia lippu otteluun. Ohjeet lipun hankkimiseksi viestitään matkaan lähtijöille henkilökohtaisesti, kun yksityiskohdat tarkentuvat. Tällä tietoa liput maksavat 10 € aikuisilta ja 5 € lapsilta ja muilta alennusryhmiltä.

Matkan aikataulu on seuraava:

  • Lähtö Vanhalta Kirkolta Keskustorilta klo 13.00
  • Ottelu Bolt Arenalla klo 16.00
  • Takaisin Tampereella noin klo 20.30

Matkalla pidetään yksi lyhyt tauko, jolla on mahdollista ostaa eväitä huoltoasemalta. Kotimatkalle lähdetään heti ottelun ja sen jälkeisten seremonioiden jälkeen. Jos ottelu mene jatkoajalle ja rankkareille, kotiinpaluu viivästyy korkeintaan tunnin verran.

Osta matkasi TamU-kaupasta tai suoraan tämän uutisen alla olevista napeista.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2