25.3.2017

 
 

Kultsu vieraaksi viimeiseen Pirkkahallin otteluunTampere Unitedin tiivis harjoitusottelutahti jatkuu sunnuntaina, kun Joutsenon Kullervon edustusjalkapalloilun perinteitä jatkava Kultsu FC vierailee Pirkkahallissa. Ottelu on samalla TamUlle harjoituskauden viimeinen ottelu Pirkkahallissa, sillä seuraavan kerran Sinipaidat pelaavat harjoitusottelun FC Hakan vieraana Tehtaan kentällä pitkällä huhtikuun puolella.

Kultsu on pelannut Kakkosessa kaudesta 2014 lähtien, joten Sinipaidat saavat sunnuntaina vastaansa rutinoituneen joukkueen. Viime kaudella Kultsu sijoittui Kakkosen A-lohkon huipputasaisessa keskikastissa seitsemänneksi kerättyään 30 pistettä. Matkaa putoajan paikalle oli vain kuusi pistettä, mutta myös etäisyys sarjan kolmannelle sijalle oli samaiset kuusi pistettä.

Tampere Unitedille ottelu on tärkeä osa valmistautumista Kakkosen kauteen, sillä sitä seuraa yli kolmen viikon ottelutauko ennen kahta viimeistä harjoitusottelua. Kun edellinen harjoitusottelu vielä meni tuloksellisesti penkin alle, haluaa joukkue varmasti näyttää kotiyleisölle parastaan.

”Meill√§ on selke√§sti kasvojen pesun paikka sunnuntaina”, kommentoi p√§√§valmentaja Mikko M√§kel√§. ”T√§m√§ on viimeisi√§ harjoitusotteluitamme, joten pelaamisessa pit√§√§ ruveta n√§kym√§√§n jo sarjapeleihin tarvittavaa otetta ja asennetta.”

”Pienen haasteen tuo lukuisat loukkaantumiset ja lopullinen joukkue selvi√§√§ vasta lauantain aikana. Varmuudella pois ovat Matti Saari, Lauri Saari, Mehdi Fennane, Tero Intala ja Valtteri Uimonen. Lis√§ksi puolenkymment√§ pelaajaa k√§rsii pienemmist√§ vammoista, joista toivottavasti osa tulee pelikuntoon. Eetu Rahkola tekee kovaa paluuta ja n√§hd√§√§n luultavasti jo kokoonpanossa sunnuntaina. Samoin n√§hd√§√§n kaksi uutta testipelaajaa”, M√§kel√§ luettelee.

”Meill√§ on laaja ja vahva joukkue, joten saamme jalkeille joka tapauksessa eritt√§in kovan joukkueen. Aina kun pelaaja saa pukea pelipaidan p√§√§lle niin v√§himm√§isvaatimus on, ett√§ antaa 110% joukkueellensa ja logolle mit√§ p√§√§see edustamaan”, M√§kel√§ p√§√§tt√§√§.

My√∂s TamU-TV on j√§lleen mukana ottelussa. Suora l√§hetys Pirkkahallista alkaa Tarmo Lyytik√§isen is√§nn√∂im√§ll√§ ennakkostudiolla 45 minuuttia ennen ottelun alkua klo 17.30. Asiantuntijakommentaattorina studiossa on √§√§ness√§ liigavuosien valmentajalegenda Ari ”Zico” Hjelm. Ottelun alkaessa √§√§neen p√§√§sev√§t tuttu sinivihre√§ √§√§ni Manu Haapalainen sek√§ kommentaattori Mika Suonsyrj√§.

Fanituotteiden myyntipisteellä on myynnissä kevätkylmille hyvin sopivia TamU-pipoja, maankuuluja Hiekalta Kakkoseen -kirjoja sekä muita seuratuotteita. Kuuluttamon vieressä sijaitsevalla myyntipisteellä on lisäksi mahdollista hankkia kausikortti tai liittyä seuran jäseneksi.

TamUn ja Kultsu FC:n välinen ottelu alkaa Pirkkahallissa klo 18.15 ja siihen on vapaa pääsy. Tervetuloa tunnelmaan!