Kultsu vieraaksi viimeiseen Pirkkahallin otteluun

25/03/2017
Otteluennakko

Tampere Unitedin tiivis harjoitusottelutahti jatkuu sunnuntaina, kun Joutsenon Kullervon edustusjalkapalloilun perinteitä jatkava Kultsu FC vierailee Pirkkahallissa. Ottelu on samalla TamUlle harjoituskauden viimeinen ottelu Pirkkahallissa, sillä seuraavan kerran Sinipaidat pelaavat harjoitusottelun FC Hakan vieraana Tehtaan kentällä pitkällä huhtikuun puolella.

Kultsu on pelannut Kakkosessa kaudesta 2014 lähtien, joten Sinipaidat saavat sunnuntaina vastaansa rutinoituneen joukkueen. Viime kaudella Kultsu sijoittui Kakkosen A-lohkon huipputasaisessa keskikastissa seitsemänneksi kerättyään 30 pistettä. Matkaa putoajan paikalle oli vain kuusi pistettä, mutta myös etäisyys sarjan kolmannelle sijalle oli samaiset kuusi pistettä.

Tampere Unitedille ottelu on tärkeä osa valmistautumista Kakkosen kauteen, sillä sitä seuraa yli kolmen viikon ottelutauko ennen kahta viimeistä harjoitusottelua. Kun edellinen harjoitusottelu vielä meni tuloksellisesti penkin alle, haluaa joukkue varmasti näyttää kotiyleisölle parastaan.

”Meillä on selkeästi kasvojen pesun paikka sunnuntaina”, kommentoi päävalmentaja Mikko Mäkelä. ”Tämä on viimeisiä harjoitusotteluitamme, joten pelaamisessa pitää ruveta näkymään jo sarjapeleihin tarvittavaa otetta ja asennetta.”

”Pienen haasteen tuo lukuisat loukkaantumiset ja lopullinen joukkue selviää vasta lauantain aikana. Varmuudella pois ovat Matti Saari, Lauri Saari, Mehdi Fennane, Tero Intala ja Valtteri Uimonen. Lisäksi puolenkymmentä pelaajaa kärsii pienemmistä vammoista, joista toivottavasti osa tulee pelikuntoon. Eetu Rahkola tekee kovaa paluuta ja nähdään luultavasti jo kokoonpanossa sunnuntaina. Samoin nähdään kaksi uutta testipelaajaa”, Mäkelä luettelee.

”Meillä on laaja ja vahva joukkue, joten saamme jalkeille joka tapauksessa erittäin kovan joukkueen. Aina kun pelaaja saa pukea pelipaidan päälle niin vähimmäisvaatimus on, että antaa 110% joukkueellensa ja logolle mitä pääsee edustamaan”, Mäkelä päättää.

Myös TamU-TV on jälleen mukana ottelussa. Suora lähetys Pirkkahallista alkaa Tarmo Lyytikäisen isännöimällä ennakkostudiolla 45 minuuttia ennen ottelun alkua klo 17.30. Asiantuntijakommentaattorina studiossa on äänessä liigavuosien valmentajalegenda Ari ”Zico” Hjelm. Ottelun alkaessa ääneen pääsevät tuttu sinivihreä ääni Manu Haapalainen sekä kommentaattori Mika Suonsyrjä.

Fanituotteiden myyntipisteellä on myynnissä kevätkylmille hyvin sopivia TamU-pipoja, maankuuluja Hiekalta Kakkoseen -kirjoja sekä muita seuratuotteita. Kuuluttamon vieressä sijaitsevalla myyntipisteellä on lisäksi mahdollista hankkia kausikortti tai liittyä seuran jäseneksi.

TamUn ja Kultsu FC:n välinen ottelu alkaa Pirkkahallissa klo 18.15 ja siihen on vapaa pääsy. Tervetuloa tunnelmaan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49