Korona­rajoitukset rajoittavat aikuis­joukkueiden harjoittelua ja pakottavat pelaamaan Atlantis-ottelun ilman yleisöä

30/12/2021 TamU
Uutinen

Valtioneuvoston tänään torstaina 30.12. voimaan tuleva asetus koronapassin käytön rajoittamisesta määräaikaisesti 20.1.2022 saakka tarkoittaa sitä, että sunnuntaina 9.1. pelattavaan Atlantis-otteluun ei voida ottaa yleisöä. Lisäksi aluehallintovirasto on jatkanut mm. liikuntatilojen käyttöä koskevaa määräystään 30.1. saakka, mikä tarkoittaa sitä, että aikuisten ei-ammattilaisjoukkueille sisällä harjoittelu ei ole mahdollista 20.1. saakka, koska avin asettamista rajoituksista ei voi valtioneuvoston asetuksen takia vapautua koronapassin avulla.

TamU-uutiskuva

Uudet rajoitukset koskevat Tampere Unitedissa käytännössä naisten edustusjoukkuetta ja miesten kakkosjoukkuetta. Lisäksi miesten kolmosjoukkue ei pääse vielä aloittamaan kauttaan. Miesten edustusjoukkue luokitellaan Olympiakomitean ja Palloliiton linjauksen mukaisesti ammattiurheiluksi, jolloin aluehallintoviraston määräykset eivät koske sitä.

Näin ollen miesten edustusjoukkueen harjoittelu ja harjoitusottelut jatkuvat, ja tällä erää ainoa ilman yleisöä pelattava harjoitusottelu on sunnuntaina 9.1. Atlantista vastaan pelattava ottelu. Tilanne voi kuitenkin muuttua uusien rajoitusten myötä, joten yleisön on syytä seurata Tampere Unitedin tiedotusta tarkasti.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2