Konsta Raittinen päätyi pelaaja­sopimuksensa purkuun

02/07/2019
Uutinen

Kolmatta kauttaan Sinipaidoissa pelannut keskikenttäpelaaja Konsta Raittinen on purkanut pelaajasopimuksensa Tampere Unitedin kanssa omasta pyynnöstään. Pyynnön taustalla on "Koden" hiljattain saama perheenlisäys: uudessa tilanteessa oli mahdoton sitoutua sellaiseen harjoitteluun, jota peliajan saaminen Kakkosessa vaatii.

”Kyllä se suurin syy ratkaisuun oli se, että kalenterista loppui tunnit. Kotona tarvittiin myös mun läsnäoloa niin näin se oli parempi”, kommentoi Raittinen sopimuksen purkua.

”Oli hienoa pelata TamUssa, ja tästä on jäänyt paljon hyviä muistoja. Haluan kiittää pelaajia, faneja ja kaikkia taustahenkilöitä näistä vuosista! Fanien edessä on todella hienoa pelata. Myös kaikki taustalla työskentelevät henkilöt on nostettava esiin ja arvostettava sitä työtä, mitä he seuran eteen tekevät!” kommentoi Raittinen jäähyväisiksi.

Kuluvalla kaudella Konsta Raittinen ehti pelata kuudessa Kakkosen ottelussa ja kahdessa Suomen Cupin ottelussa, ja oli kaikkiaan kuusi kertaa mukana avauskokoonpanossa. Kaikkiaan Raittinen pelasi kolmen kauden aikana 31 ottelua Tampere Unitedin paidassa. Ainoan maalinsa Sinipaidoissa ”Kode” teki Kraft FF:n verkkoon Pyynikillä 13.5.2018, kun TamU otti riemastuttavan 3–0-voiton.

Koko sinivihreä seurayhteisö yhtyy kiittämään Konsta Raittista menneistä otteluista, ja toivottaa onnea ja menestystä tuleviin koitoksiin niin kotona kuin pelikentilläkin!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - SalPa

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2