Komento takaisin: sää­ennuste pilasi peli­suunnitelmat

19/02/2021
Uutinen

Tampere Unitedin viikonlopun suunnitelma ovat eläneet viikon mittaan, ja viimeinen käänne koettiin torstaina alkuillasta. Sääennusteet olivat muuttuneet siten että plusasteiden sijaan vielä sunnuntainakin luvassa on tiukahkoa pakkasta ja lumisadetta. Näin ollen Kaupin kentät eivät ole viikonloppuna pelikunnossa.

TamU-uutiskuva

Miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Eemeli Peltonen on joutunut pitkin talvea sumplimaan harjoitus- ja pelivuoroja sääolosuhteiden vaihdellessa. Kuluva viikko on ollut erityisen hankala vuoristorata, jona päätteeksi joudutaan hyväksymään tosiasiat ja nielemään pettymys.

”En ole talvi-ihmisiä muutenkaan, mutta aina vielä vähemmän kun lumen tai pakkasen takia joutuu jättämään pelejä ja treenejä väliin”, Peltonen manaa.

”Meidän ja varmasti muidenkin seurojen onneksi kaupungilla tehdään tässä asiassa upeasti hommia, ja on saanut kyllä olla kiitollinen kaupungin tyypeille sen suhteen, miten paljon liikuntapalveluissa sekä Kaupissa kenttämiesten osalta tehdään hommia ja informoidaan meitä joukkueenjohtajia. Keleille kun me ei kukaan mitään voida.”

”Olispa täällä vaikka kaakkois-aasian ilmasto”, Peltonen letkauttaa lopuksi.

Tampere Unitedissa katseet kääntyvät ensi viikon lopulla alkavaksi ennustettuun lauhempaan jaksoon sekä lauantaille 27.2. ACEa vastaan pelattavaksi aiottuun harjoitusotteluun.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

16.9. HJS - TamU 1 – 1

17.9. TamU naiset - LeKi-futis 9 – 0

17.9. TamU 2 - PP-70 0 – 3

24.9. klo 16 GrIFK - TamU

24.9. klo 14 PaiHa - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV