19.2.2021

 
 

Komento takaisin: s√§√§­ennuste pilasi peli­suunnitelmat

Tampere Unitedin viikonlopun suunnitelma ovat eläneet viikon mittaan, ja viimeinen käänne koettiin torstaina alkuillasta. Sääennusteet olivat muuttuneet siten että plusasteiden sijaan vielä sunnuntainakin luvassa on tiukahkoa pakkasta ja lumisadetta. Näin ollen Kaupin kentät eivät ole viikonloppuna pelikunnossa.

Miesten edustusjoukkueen joukkueenjohtaja Eemeli Peltonen on joutunut pitkin talvea sumplimaan harjoitus- ja pelivuoroja sääolosuhteiden vaihdellessa. Kuluva viikko on ollut erityisen hankala vuoristorata, jona päätteeksi joudutaan hyväksymään tosiasiat ja nielemään pettymys.

”En ole talvi-ihmisi√§ muutenkaan, mutta aina viel√§ v√§hemm√§n kun lumen tai pakkasen takia joutuu j√§tt√§m√§√§n pelej√§ ja treenej√§ v√§liin”, Peltonen manaa.

”Meid√§n ja varmasti muidenkin seurojen onneksi kaupungilla tehd√§√§n t√§ss√§ asiassa upeasti hommia, ja on saanut kyll√§ olla kiitollinen kaupungin tyypeille sen suhteen, miten paljon liikuntapalveluissa sek√§ Kaupissa kentt√§miesten osalta tehd√§√§n hommia ja informoidaan meit√§ joukkueenjohtajia. Keleille kun me ei kukaan mit√§√§n voida.”

”Olispa t√§√§ll√§ vaikka kaakkois-aasian ilmasto”, Peltonen letkauttaa lopuksi.

Tampere Unitedissa katseet kääntyvät ensi viikon lopulla alkavaksi ennustettuun lauhempaan jaksoon sekä lauantaille 27.2. ACEa vastaan pelattavaksi aiottuun harjoitusotteluun.