Kolmosjoukkueen Kutosen lohkossa tukku tuttuja vastustajia

18/03/2016
Uutinen

Tampere Unitedin kolmosjoukkue pelaa tulevalla kaudella Tampereen piirin alimmalla sarjatasolla Kutosessa. Joukkue on perustettu uutena alkavalle kaudelle, mutta sen runko koostuu viime kaudella seuran kakkosjoukkueessa pelanneista pelaajista. Joukkue on sijoitettuna Kutosen kolmoslohkoon, jossa pelaa monia menneiltä kausilta tuttuja joukkueita.

TamU-uutiskuva

Viime kaudelta kakkosjoukkueen peleistä tuttuja vastustajia lohkosta löytyy peräti neljä: NePa Talent, Roxbury JK, TahVe 2, FC Melody 2. Lisäksi Soho SS, AC Darra, FC Rellu, TaPa 2 ja Ilves 4 ovat kaikki joukkueita, joita vastaan Sinipaidat ovat jossain vaiheessa pelanneet virallisia sarjapelejä. Ainoastaan Vitosesta viime kauden päätteeksi pudonnut Dynamo UTD on täysin uusi tuttavuus.

Yhteinen historia ja pelaajien tuttuus tuovat varmasti lisävärinää kolmosjoukkueen otteluihin, Erityisesti Soho SS, NePa Talent ja FC Melody 2 ovat joukkueita, joiden parissa Tampere United herättää monenlaisia tunteita. Odotettavissa onkin mielenkiintoinen kausi, joka on samalla Sinipaitojen neljäs Kutosessa viiden vuoden aikana. Nähtäväksi jää, kuinka moni kausilla 2012 ja 2015 sarjanousua juhlinut pelaaja on jälleen mukana.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

22.1. TamU - TPV 0 – 0

26.11. HJS - TamU naiset 3 – 0

28.1. TamU 2 - NoPS 0 – 5

5.2. klo 14 TamU - FC Kiffen

5.2. klo 20 TKT - TamU naiset

12.2. klo 20 ACE - TamU 2