5.2.2021

 
 

Kolmosjoukkue Kutoseen t√§ydennys­menettelyn kautta

Tampere Unitedin kolmosjoukkueen joukkueenjohtaja Tommi Kauppinen sai tammikuussa mieluisan puhelun Palloliitossa, kun joukkueelle tarjottiin paikkaa Kutosessa täydennysmenettelyn kautta. Viime kaudellahan kolmosjoukkue pelasi alimmalla sarjatasolla eli Seiskassa ja sijoittui lohkossaan toiseksi keräten enemmän pisteitä per peli kuin Länsi B:n muiden Seiskan lohkojen sarjakakkoset. Asiat ovat nyt asettuneet niin, että kolmosjoukkueen paikka Kutosessa on vahvistettu.

Kolmosjoukkueen joukkueenjohtaja Tommi Kauppinen on mielissään siitä, että paikka Kutosessa aukeaa täydennysmenettelyn kautta.

”Joukkue on saatu viime vuosien aikana vakiintumaan hyv√§lle tasolle ja sarjanousu on otettu selke√§ksi tavoitteeksi. Viime kaudella se j√§i hyvin pienest√§ kiinni ja k√§yt√§nn√∂ss√§ yhden ottelun lopputulos ratkaisi sen kauden lopussa. Onhan se nyt hienoa kun sarjanousu onnistuu n√§inkin”, Kauppinen taustoittaa.

”Kun t√§st√§ mahdollisuudesta tuli tietoa, kysyin joukkueen pelaajilta halukkuutta Kutoseen, ja aika yksimielisi√§ siell√§ oltiin sarjanousua kohtaan. Tullaan varmasti antamaan kova vastus toisille my√∂s kutosen tasolla!”

Täydennysmenettelyn taustalla on TPV:n kakkosjoukkueen luopuminen Kolmosesta. Osallistujien listalta kadonneiden Paltsareiden tilalle kadenneksitoista Länsi B:n Kolmosen lohkon joukkueeksi on ilmoittautunut viime kaudella Nelosessa kolmanneksi sijoittunut PJK. Näin myös Kolmonen päästään näillä näkymin pelaamaan täytenä kahdentoista joukkueen sarjana.

Tampere Unitedin aikuisjoukkueisiin saadaan myös lisäys, kun TamU-naisten kakkosjoukkue on ilmoitettu alimmalle sarjatasolle Neloseen. Naisten edustusjoukkue nousi täksi kaudeksi Kolmoseen, ja kakkosjoukkueen tarkoituksena on antaa kaikille Sinipaitoihin haluaville mahdollisuus harrastaa jalkapalloa sopivalla sarjatasolla. Samalla sinivihreä yhteisö jatkaa kasvuaan.