Kolmosjoukkue Kutoseen täydennys­menettelyn kautta

05/02/2021
Uutinen

Tampere Unitedin kolmosjoukkueen joukkueenjohtaja Tommi Kauppinen sai tammikuussa mieluisan puhelun Palloliitossa, kun joukkueelle tarjottiin paikkaa Kutosessa täydennysmenettelyn kautta. Viime kaudellahan kolmosjoukkue pelasi alimmalla sarjatasolla eli Seiskassa ja sijoittui lohkossaan toiseksi keräten enemmän pisteitä per peli kuin Länsi B:n muiden Seiskan lohkojen sarjakakkoset. Asiat ovat nyt asettuneet niin, että kolmosjoukkueen paikka Kutosessa on vahvistettu.

TamU-uutiskuva

Kolmosjoukkueen joukkueenjohtaja Tommi Kauppinen on mielissään siitä, että paikka Kutosessa aukeaa täydennysmenettelyn kautta.

”Joukkue on saatu viime vuosien aikana vakiintumaan hyvälle tasolle ja sarjanousu on otettu selkeäksi tavoitteeksi. Viime kaudella se jäi hyvin pienestä kiinni ja käytännössä yhden ottelun lopputulos ratkaisi sen kauden lopussa. Onhan se nyt hienoa kun sarjanousu onnistuu näinkin”, Kauppinen taustoittaa.

”Kun tästä mahdollisuudesta tuli tietoa, kysyin joukkueen pelaajilta halukkuutta Kutoseen, ja aika yksimielisiä siellä oltiin sarjanousua kohtaan. Tullaan varmasti antamaan kova vastus toisille myös kutosen tasolla!”

Täydennysmenettelyn taustalla on TPV:n kakkosjoukkueen luopuminen Kolmosesta. Osallistujien listalta kadonneiden Paltsareiden tilalle kadenneksitoista Länsi B:n Kolmosen lohkon joukkueeksi on ilmoittautunut viime kaudella Nelosessa kolmanneksi sijoittunut PJK. Näin myös Kolmonen päästään näillä näkymin pelaamaan täytenä kahdentoista joukkueen sarjana.

Tampere Unitedin aikuisjoukkueisiin saadaan myös lisäys, kun TamU-naisten kakkosjoukkue on ilmoitettu alimmalle sarjatasolle Neloseen. Naisten edustusjoukkue nousi täksi kaudeksi Kolmoseen, ja kakkosjoukkueen tarkoituksena on antaa kaikille Sinipaitoihin haluaville mahdollisuus harrastaa jalkapalloa sopivalla sarjatasolla. Samalla sinivihreä yhteisö jatkaa kasvuaan.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

16.9. HJS - TamU 1 – 1

17.9. TamU naiset - LeKi-futis 9 – 0

17.9. TamU 2 - PP-70 0 – 3

24.9. klo 16 GrIFK - TamU

24.9. klo 14 PaiHa - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV