Kolmosen otteluohjelma valmistuu

15/03/2016
Uutinen

Tampere Unitedin otteluohjelma Kolmosessa on valmistunut Nokian Palloseuraa vastaan pelattavaa vierasottelua lukuun ottamatta. Otteluohjelma on luettavissa kokonaisuudessaan osoitteessa tampereunited.fi/ottelut. TamUn kaikki kotiottelut pelataan luonnollisesti tunnelmallisella Pyynikin urheilukentällä.

TamU-uutiskuva

Tampere United pelaa ensimmäisen Kolmosen ottelunsa tutulla Tehtaan kentällä Valkeakoskella perjantaina 15.4. klo 19.30. Ottelua isännöi Pallo-Sepot 44. Paluu liigavuosilta tutulle kentälle on varmasti etenkin kannattajille tunteikas ja jo hiukan nostalginenkin tapahtuma.

Myös kotiavauksesta on luvassa huikea tapahtuma, kun Kakkosesta viime kauden päätteeksi pudonneet Rauman Pallo-Iirot vierailevat Pyynikillä lauantaina 23.4. Ottelu pelataan mukavaan aikaan klo 16 alkaen. Molemmat joukkueet ovat avoimesti ilmoittaneet tavoittelevansa sarjanousua, joten ottelussa on paljon pelissä. Mielenkiintoinen seikka on myös se, että kaudella 1999 Tampere United pelasi kaikkien aikojen ensimmäisen sarjaottelunsa nimenomaan Pallo-Iiroja vastaan.

Kotiavauksen lisäksi myös kaikki muut kotiottelut pelataan Pyynikillä. Pelit pelataan pääasiassa lauantaisin ja sunnuntaisin, mutta lisäksi luvassa on kaksi torstaipeliä.

Kausi huipentuu kotiotteluiden osalta syyskuussa iltavaloissa pelattaviin otteluihin Euran Palloa ja Ilves-Kissoja vastaan. Molemmat ottelut pelataan lauantaipäivinä klo 19 alkaen. Kolmosen viimeinen kierros puolestaan pelataan kaikilla paikkakunnilla samaan aikaan lauantaina 1.10. klo 13. Sinipaidat pelaavat tuolloin poikkeuksellisen vierasottelun Pyynikillä Tampereen Peli-Tovereiden vieraana.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2