Kolmosen otteluohjelma on julkaistu – kausikortit myynnissä

21/05/2020
Uutinen

Tampere Unitedin otteluohjelma tulevalle kaudelle on vahvistettu. Kaudella pelataan ensin alkusarja yksinkertaisena sarjana, jossa Sinipaidoilla on viisi kotiottelua ja kuusi vieraottelua. Alkusarja pelataan loppuun elokuun loppuun mennessä, minkä jälkeen jatketaan viikon tauon jälkeen kuuden joukkueen ylä- ja alaloppusarjoihin. Näissä pelataan viisi ottelua lisää syys–lokakuussa, joten tiedossa on tiukkoja otteluita jalkapalloon parhaiten sopivssa syyskelissä.

”Uskon että syksylle saadaan kannattajien kovasti kaipaamia iltavalopelejä. Jos kausi olisi toteutunut alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, näitä olisi saatu Pyynikille peräti kaksi”, hekumoi Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö jo syksyn tunnelmia.

Ensin on kuitenkin pelattava alkusarja. Kuten on jo aiemmin tiedotettu, kausi alkaa lauantaina 13.6. klo 17.00 pelattavalla kotiottelulla Ilves-Kissoja vastaan. Tämä ottelu pelataan luonnollisesti kaikkien kotiotteluiden tapaan Pyynikin urheilukentällä. Kahden sarjanousua avoimesti tavoittelevan joukkueen kohtaaminen nähdään siis jo avauskierroksella. TamU saa alleen vain yhden, lauantaina 6.6. klo 14.00 Pyynikillä Toejoen Veikkoja vastaan pelattavan harjoitusottelun, joten on mielenkiintoista nähdä, millaisessa vireessä joukkueet otteluun tulevat, ja miten se vaikuttaa ottelun kulkuun.

”Kohtaaminen heti ensimmäisellä kierroksella ei välttämättä ole urheilullisesti järkevin vaihtoehto, mutta toisaalta ainakin saadaan kausi käyntiin heti ryminällä. Ajatuksissa oli jopa ottelun siirtäminen pelattavaksi myöhemmin, mutta kun tiedustelimme asiaa alustavasti Ilves-Kissoilta, siellä ei asiasta innostuttu – ja rehellisyyden nimissä olisi kyllä ollut raskas päätös siirtää kotiavaus heinäkuulle asti”, pohdiskelee puheenjohtaja Niemistö.

”Toki sekin harmittaa, että ottelun yleisömäärä joudutaan koronaepidemian ja viranomaismääräysten takia rajoittamaan 400 katsojaan, kun muu henkilöstö vie loput 500 henkilön kiintiöstä. Turvallisuus on kuitenkin tärkeintä, ja ottelun järjestelyt ovat sen mukaiset”, Niemistö jatkaa.

Yksinkertainen sarja tarkoittaa tietenkin sitä, että TamU ei kohtaa kaikkia vastustajia kotona. Pyynikille saadaan kuitenkin tukku mielenkiintoisia joukkueita Ilves-Kissojen lisäksi. Näistä on poimittava erikseen Nokian Palloseuran vierailu lauantaina 25.7. Joukkueiden edellinen kohtaaminen Pyynikin urheilukentällä on yksi hulluimpia otteluita, jonka Sinipaidat on koskaan pelannut. Vielä viisi minuuttia ennen täyttä aikaa NoPS näytti vievän voiton, mutta Riku Oraksen, Niclas Kalatsevin ja Matti Saaren maalit käänsivät lukemat kotijoukkueen 4–3-voitoksi. Historian lisäksi ottelun asetelmiin vaikuttaa se, että NoPSissa on lukuisia TamU-taustaisia pelaajia ja valmentajia.

Muista joukkueista TamU kohtaa kotonaan Tampereen Kisatoverit, Sääksjärven Loiskeen ja Tervakosken Padon. Viersotteluissa aloitetaan Tampereen Pallo-Veikkojen vieraana juhannuksen jälkeen keskiviikkona 24.6. ja sen jälkeen kohdataan Tampereen Peli-Toverit, AC Estudiantes, Forssan Jalkapalloklubi, Pallo-Sepot 44 sekä Janakkalan Pallo. TPV:n kohtaaminen vie Sinipaidat takaisin alasarjamuistoihin Kaukajärven tekonurmelle, mutta TP-T kohdataan kotioloissa Pyynikin urheilukentällä ja AC Estudiantes Hervannan keskuskentällä, jossa TamU ei ole toistaiseksi pelannut uuden tulemisen aikana kertaakaan.

Varsinaiset vieraspelimatkat ajoittuvat vasta elokuulle. Näistä helpoin on vierailu Valkeakoskella Apian urheilukentällä tiistaina 11.8. mutta parhaat bussimatkat voi varmasti tehdä lauantaina 1.8. Forssaan sekä perjantaina 28.8. kun alkusarjan päätöskierroksella on kohteena Turengin tekonurmi ja vastassa Janakkalan Pallo.

Hanki kausikortti kaudelle 2020

Kausikortit kaudelle 2020 ovat myynnissä. Ne kattavat kaikki kauden kotiottelut, joita pelataan 6.6. pelattava harjoitusottelu mukaan lukien vähintään kahdeksan. Määrä voi vielä nousta riippuen jatkosarjan ohjelmasta ja Suomen Regions’ Cupin pelaamisesta.

Normaalihintainen kausikortti maksaa nyt 50 € ja alennusryhmien kausikortti 30 €. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa.

Tampere Unitedin otteluohjelma Kolmosen alkusarjassa

iCalLataa edustusjoukkueen otteluohjelma omaan kalenteriisi

PäiväKelloPaikkaOttelu
La 13.6.17.00Pyynikin urheilukenttä, TampereTampere United – Ilves-Kissat
Ke 24.6.20.00Kaukajärven tekonurmi, TampereTPV 2 – Tampere United
La 4.7.17.00Pyynikin urheilukenttä, TampereTampere United – TKT
La 11.7.17.00Pyynikin urheilukenttä, TampereTP–T – Tampere United
To 16.7.19.00Hervannan keskusurheilukenttä, TampereACE – Tampere United
La 25.7.17.00Pyynikin urheilukenttä, TampereTampere United – NoPS
La 1.8.14.00Lamminrannan urheilukenttä, ForssaFJK – Tampere United
To 6.8.19.30Pyynikin urheilukenttä, TampereTampere United – Loiske
Ti 11.8.19.00Apian urheilukenttä, ValkeakoskiPS-44 – Tampere United
To 20.8.19.00Pyynikin urheilukenttä, TampereTampere United – Pato
Pe 28.8.19.00Turengin tekonurmi, JanakkalaJanPa – Tampere United

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2