Kolmosen ottelu­ohjelma alkaa hahmottua

28/02/2020
Uutinen

Palloliitto on julkaissut sivustollaan Lännen lähialue B:n alustavan otteluohjelman runkopäivineen. Tässä vaiheessa tarkkoja pelipäiviä ei tiedetä, mutta muut kuin tamperelaiset joukkueet asettelevat otteluitaan alustavasti pikkuhiljaa, ja nämä pelipäivät ilmestyvät samalla näkyville Palloliiton sivuille. Tamperelaisseurojen osalta alustavat pelipäivät tulevat näkyviin ensi viikon (viikko 10) loppupuolella, kun kenttävuorot on ensin vahvistettu Tampereen kaupungin kanssa. Lopullisesti otteluohjelma vahvistetaan 16.3.

TamU-uutiskuva

Tampere United on saanut sekä Palloliiton että kaupungin taholta vihreää valoa sille, että kaikki kotiottelut voidaan jälleen pelata Pyynikin urheilukentällä. Kausi aloitetaan kotiottelulla hervantalaisopiskelijoiden perustamaa ACEa vastaan viikolla 16 eli heti pääsiäisen jälkeen huhtikuun puolenvälin paikkeilla. Kauden päätöskierroksen kaikki ottelut pelataan samanaikaisesti lauantaina 26.9. klo 13.00 alkaen, jolloin TamU kohtaa Tampereen Kisatoverit vierasottelussa. Muista otteluista mainittakoon, että Ilves-Kissat kohdataan ensimmäisen kerran vieraissa kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja toistamiseen kotona syyskuun alussa pelattavalla sarjan neljänneksi viimeisellä kierroksella.

Monenlaiset muutokset otteluohjelmaan ovat mahdollisia ennen sen vahvistamista 16.3. Tilanteen kehittymistä voi seurata Palloliiton sivuilta, mutta ennen vahvistamispäivää kaikki tiedot ovat alustavia.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

24.5. NoPS - TamU 2 2 – 1

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

31.5. klo 19 Loiske - TamU 2