Kolmoseen noussut TamUn kakkosjoukkue hakee pelaajia

10/11/2021 TamU 2
Uutinen

Tampere United järjestää tryoutit Kolmosessa kaudella 2022 pelaavan miesten kakkosjoukkueeseen mukaan tähtääville pelaajille. Joukkueen harjoitukset alkavat pyörimään näillä näkymin joulukuun alusta alkaen kahdesti viikossa. Harjoituskauden ohjelmaan tulee myös harjoitusotteluita.

Viime kauden päätteeksi joukkue onnistui kauden tavoitteessaan eli nousemaan Kolmoseen. Joukkueen tavoitteena tulevalla kaudella on jatkaa hyvällä draivilla uudella sarjatasolla. Lisäksi kakkosjoukkueella on tarkoituksena saada luotua pelaajille laadukas harjoitteluympäristö, jonka mahdollistaa tiivis yhteistyö seuran edustusjoukkueen kanssa. Lisäksi kakkosjoukkue toimii yksittäisille pelaajille yhtenä mahdollisena väylänä edustusjoukkueeseen.

Kakkosjoukkueen valmentajaratkaisuista tiedotetaan lähiaikoina. Joukkueenjohtajana toimii ensi kaudella Henri Savolainen, jolla on kahden vuoden pelaajakokemus Tampere Unitedin edustusjoukkueesta, ja tuntee näin ollen sekä edustusjoukkueen pelaajat että taustat kuin omat taskunsa. Tämä takaa hyvän siteen joukkueiden välille, ja tämä luo varmasti hyvät edellytykset tulevaa kautta silmällä pitäen.

Joukkueen sisäinen henki on rento, mutta kun tehdään asioita, ne tehdään kunnolla. Tryoutit eivät ole avoimet kaikille, vaan pelaajat kutsutaan mukaan hakemuksen perusteella. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan mukaan valittaville pelaajille henkilökohtaisesti.

Jos kiinnostuksesi heräsi ja haluat pelata ja harjoitella hyvässä ympäristössä, ota yhteyttä oheisella lomakkeella. Lisätietoja voi kysyä joukkueenjohtaja Henri Savolaiselta puhelimitse (050 511 9881) tai sähköpostilla (henri.savolainen (ät) tampereunited.fi).

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Pelipaikka (pakollinen)

  Syntymävuosi (pakollinen)

  Missä olet pelannut aiemmin (seura, sarjataso, vuodet) (pakollinen)

  Kerro itsestäsi tavoitteistasi jalkapalloilijana

  TamU-Kauppa

  Pääyhteistyökumppanit

  Tukemassa myös

  American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

  19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

  18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

  14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

  29.5. klo 18 EBK - TamU

  25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

  24.5. klo 19 NoPS - TamU 2