Käyttämällä yhteistyö­kumppaneiden palveluita varmistat myös Tampere Unitedin elin­voimaisuuden

18/03/2020
Uutinen

Kannattajat ovat jo ilahduttavasti osoittaneet taloudellista tukeaan Tampere Unitedille näiden haastavien aikojen keskellä. Tuore tilinpäätös osoitti, että 58,5% seuran tuloista tulee yritysmyynnistä ja VIP-lipuista. Seuraa nyt sponsoroivien yritysten selviytyminen onkin nykytilanteessa jopa elinehto Tampere Unitedille. Keräsimme yhteen listan tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme, avasimme lyhyesti heidän liiketoiminnan ja kehotamme tiivistä seurayhteisöämme tarttumaan heidän tarjoamiin palveluihin. Klikkaa yrityksen nimeä, niin pääset yrityksen verkkosivuille.

Top-Osa

Top-Osa lähti ensimmäisten joukossa tukemaan TamU-K:ta ja on edelleen yksi merkittävimmistä kumppaneista Tampere Unitedille. Top-Osalta saat laakerit tarpeeseen kuin tarpeeseen sekä korkealaatuiset tiivisteet mittatilaustyönä. Myymälä palvelee Lakalaivassa.

Visura

Visura rakentaa sinne, missä asutaan, kohdataan ja tehdään töitä. Visura on ollut osa pirkanmaalaista katukuvaa jo 30 vuotta. Paikallinen rakentaja on ollut Tampere Unitedille tärkeä kumppani jo kolmella eri vuosikymmenellä.

Pyynikin Brewing Company

Pyynikin käsityöläispanimon tuotteet ovat monelle olennainen osa Tampere Unitedin ottelutapahtumaa. Seurayhteisössä muistetaan vielä lämmöllä Panimon aikanaan valmistama Tampereen Ylpeys -olut. Pyynikin oluita saa kaupoista ja ravintoloista kautta maan.

Olympia-kortteli

Yrittäjävetoinen Olympiakortteli kokoaa Mansen parhaat puolet yhteen kortteliin. Tampere Unitedin VIP-vieraat ovat saaneet jo useamman kauden ajan nauttia Ravintola Muusan herkuista. Olympian lavalla nähdään ajankohtaisimmat artistit Suomesta ja ulkomailta. Cocktailbaari Tiima on kaupungin tunnelmallisin salakapakka ja sisäpihaterassi Puutarha tuo keskieurooppalaisen korttelitunnelman myös Tampereelle. Myös take away onnistuu!

Tullikamari

Tullikamarin Pakkahuone on yksi legendaarisimmista keikkapaikoista Tampereella. Monelle Tampere Unitedin kannattajalle Klubi tuli tutuksi viimeistään taannoisten Support Nightien yhteydessä. Klubi on toiminut myös lounaspaikkana. Tullikamarin Pakkahuone sekä Klubi ovat tällä hetkellä suljettuina pandemian vuoksi 15.4. asti.

Gastropub Nordic

Kannattajien vierasottelut ovat jo vuosien ajan alkaneet sekä päättyneet Nordicissa. Nordic on pohjoismaiseen ruoka- ja juomakulttuuriin erikoistunut ravintola Tampereen Kyttälässä. Astu ”Norjan” baariin ja ota kukko huuleen. Reino kaveriksi. Take away onnistuu myös!

Ravintola Maja/Talo

Maja/Talossa on toteutettu VIP-tilaisuuksia ennen Pyynikin kotiotteluita ja perinteisesti käyty jälkipelit otteluiden jälkeen. Maja/Talossa pyritään tällä hetkellä vähentämään pandemian aiheuttamaa hävikkiä ja hanatuotteita on saatavilla 40%:n alennuksella. Ruoka-annoksista myös tarjolla tuntuvia tarjouksia niin kauan kuin tavaraa riittää. Myös take away!

Kaijakka

Kaijakassa on juhlittu monet sarjanousut! Laukontorin laidalla sijaitseva perinteinen ravintola aikoo pysyä auki niin kauan kuin viranomaisten ohjeet sen mahdollistavat.

4 Vuodenaikaa

Monille 4 Vuodenajan hodarit ovat asia mikä tekee Tampere Unitedin ottelusta kotipelin. Ravintola 4 Vuodenaikaa mahdollistaa Sinulle lounaat, ravintolapalvelut sekä yksityistilaisuudet. Kauppahalli on edelleen avoinna joten lounaallekin pääsee yhä!

EasyFit Tampere – keskusta

EasyFit on erittäin tärkeä kumppani Tampere Unitedin edustusjoukkueen arjessa, kun pelaajat ylläpitävät kuntoaan EasyFitin tiloissa. Tampereelta löydät EasyFitin Pirkankadulta keskustan kainalosta. Yhteistyössä ovat mukana myös EasyFit Kangasala ja EasyFit Ylöjärvi. Salit ovat edelleen auki kuntoilijoille.

PowerPark

Kauhavalla sijaitseva PowerPark koristaa Tampere Unitedin pelipaitaa jo kolmatta kautta. Jopa 160 hehtaarillaan Powerpark on Suomen suurin vapaa-ajankeskus ja huvipuisto. Se tarjoaa riemua, vauhtia, elämyksiä ja aktiviteetteja kaiken ikäisille. Vallitsevien olosuhteiden takia huvikauden 2020 avajaiset on siirretty kesäkuun ensimmäiselle päivälle.

Tapola

Tapolan makkarat ovat täyttäneet nälkäisiä vatsoja Tampere Unitedin peleissä jo vuosien ajan. Lielahdessa sijaitseva nykyaikainen lihanjalostustehdas työllistää tällä hetkellä noin 80 henkilöä. Tapola tunnetaan erityisesti mustastamakkarastaan.

ProLine Charter

Edustusjoukkue on kulkenut vieraspeleihin viime vuodet ProLine Charterin kyyditsemänä. Myös viime syksynä uudelleen elävöitetyt Tampere Unitedin järjestämät maaottelumatkat toteutettiin ProLine Charterin autoilla. Bussit ovat kysynnän romahtamisen takia nyt seisonnassa, mutta kyydit jatkuvat heti kun tilanne sen mahdollistaa, sillä nykytekniikalla bussit saa taas ajoon hetkessä muutamalla hiiren klikkauksella.

Pirkanmaan Tulkkaus- ja Turvallisuuspalvelut

Ottelutapahtumista monille tutun Oscar Shemarin pyörittämä yritys. Pirkanmaan Tulkkaus- ja Turvallisuuspalvelut on vastannut jo vuosien ajan Tampere Unitedin kotiotteluiden turvallisuudesta. Yrityksen tapahtumaturvallisuussalkkuun kuuluu esimerkiksi häitä ja messuja. Toinen toimiala on tulkkauspalvelut. Niitä yritys pystyy tarjoamaan tällä hetkellä yli 20 eri kielellä.

Elite Saunat

Edustusjoukkueella on ollut tapana rentoutua Elite Saunojen tiloissa pari-kome kertaa kauden aikana. Elite Saunoilta saat sauna- sekä kokoustiloja käyttöösi aivan Tampereen keskustasta. Tsekkaa erityisesti upea Kymppikerho!

K-Supermarket Ratina

Tarkkaavaisimmat silmät havaitsivat ”K Ratinan porukkaa” T-paitoja viime kaudella kotiotteluiden kioskimyynnin yhteydessä. Tampereen laadukkain ruokakauppa upouudessa Ratinan kauppakeskuksessa tarjoilee tamperelaisille kokkaajille ja muillekin herkkusuille parhaat raaka-aineet ja ideat yhdistettynä helppouteen. Ostokset voi tehdä myös verkkokaupasta, mikä vähentää kulkemista ja tarjoaa vaihtoehdon kaupassa käynnille.

Revisium

Talouden asiantuntijalta saat monipuoliset taloushallinnon koulutukset sekä neuvonta- ja tarkastuspalvelut. Revisiumilta saat mm. tilintarkastuksia, koulutuksia, veroneuvontaa ja yritysjärjestelyitä.

Fennoa

Fennoalta saat automatisoidut digitaaliset taloushallinnan pilvipalvelut. Fennoa on avain tilitoimiston menestykseen muuttuvassa, digitalisoituvassa maailmassa. Myös Tampere United käyttää tietenkin Fennoan palvelua.

Painotalo Plusprint

Ekologinen painotalo Plusprint on yksi Pohjoismaiden vastuullisimmista toimijoista digipainoalalla. Plusprint pyrkii aina pitämää tuotantoprosessinsa hiilijalanjäljen aina mahdollisimman lähellä nollaa.

Viestintätoimisto Lyytikynä

Lyytikynä on monille Tampere Unitedin kannattajille ainakin TamU-TV:n kautta tutuksi tulleen Tarmo Lyytikäisen viime vuonna perustama yritys. Lyytikynältä saat kaikki mainostoimistopalvelut työn kokoon katsomatta. Lyytikynän erikoisosaamista on asiakkaiden sometilien hallinta ja niiden sisällön suunnittelu. Mainostoimistopalveluiden lisäksi Lyytikynältä saat mm. juonnot ja äänityöt.

Central Line Entertainment

Central Line Entertainment on yksi Suomen vanhimpia ja suurimpia ohjelmatoimistoja. Vallitsevan pandemian aikana suurten yleisötapahtumien peruutus toukokuun loppuun asti kouraisee tapahtumajärjestäjää pahasti. Yritys tiedottaa aktiivisesti tapahtumien siirroista ja peruutuksista verkkosivuillaan sekä Facebookissa.

Pirte

Pirte tuo työterveys- ja lääkäripalvelut lähellesi. Yleis- ja erikoislääkärit, ammattitaitoisen hoitajat, psykologit, fysioterapeutit, laboratorio ja kuvantamispalvelut takaavat parhaan mahdollisen palvelun.

SNT-Group

SNT-Group valmistaa tuotteita, toimittaa komponentteja sekä toimii alihankkijana vaatetus-, kenkä-, ja huonekaluteollisuudelle sekä eri teollisuuden aloille. Tampere Unitedin pitkäaikainen tukija on ollut todellisen TamUn miehen eli Juha Koskimäen vetämä.

Granlund

Granlund on talotekniikkasuunnittelun, kiinteistö-, energia- ja ympäristökonsultoinnin, ohjelmistojen sekä korjausrakentamisen asiantuntijakonserni, joka panostaa vahvasti innovaatio- ja kehitystoimintaan.

Rakennusliike Vimarak

Vimarak on tamperelainen rakennusliike, joka toimii paikallisena tulevaisuuden kiinteistöjen rakentajana jo kolmannessa polvessa. Vimarak tukee laajasti tamperelaista urheiluelämää.

Gühring

Perinteinen saksalaisyritys on toiminut Suomessa jo yli 30 vuotta. Kyseessä on maailman suurin sylinterimäisten/lieriövartisten lastuavien työkalujen valmistaja maailmassa, ja yrityksen kovametallituotanto on yksi maailman suurimmista.

Fagerhult

Fagerhult on ruotsalainen yritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi valaisimia julkisiin tiloihin, kuten toimistoihin, kouluihin, teollisuudelle ja sairaaloille.

USK Rakennus

USK Rakennus Oy tarjoaa monipuolista remontointia ja rakennusalan palvelua Tampereen alueella sekä kattavammin Pirkanmaan seudulla. Erikoisosaamisen kuuluu laajemmat LVI-puolen rakennus- ja saneerauspalvelut, kuten esimerkiksi erilaiset vesijohto- ja linjasaneeraukset.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49