8.11.2018

 
 

Kausikorttikampanjassa alkaa uusi vaihe – hinta 50 € seuraavaan sopimus­uutiseen astiTampere Unitedin kausikorttikampanjassa alkaa tänään uusi vaihe. Kausikorttien hintana pysyy toistaiseksi 50 euroa, mutta hinta nousee viidellä eurolla aina, kun TamU julkaisee uusia pelaajasopimuksia. Hintojen nousu päättyy, kun eri kausikorttityypit saavuttavat lopulliset hintansa. Pääkatsomoon lopulliset hinnat ovat 90 euroa aikuisilta ja 65 euroa alennusryhmiltä. Kannattajakatsomoon on tarjolla vain kaikille samanhintainen 50 euron kausikortti.

Kausikortin hinta nousee sopimusuutisen yhteydessä aina samalla viidellä eurolla, vaikka kerralla julkaistaisiin useampi kuin yksi pelaajasopimus. Tulossa olevasta sopimusuutisesta kerrotaan Tampere Unitedin some-kanavissa aina viimeistään edellisenä päivänä, joten kausikortin hinnan nouseminen ei pääse yllättämään.

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa sekä tämänkin sivun oikeassa laidassa näkyvän ”osta lippuja” -napin kautta. Kausikortin voi toistaiseksi tilata myös laskulla, jonka eräpäivä on veronpalautuspäivää seuraava päivä. Lisätiedot ja tilauslomake löytyvät osoitteesta tampereunited.fi/liput-ja-kausikortit.

Kausikortti kattaa kaikki 11 Kakkosen kotiottelua sekä tammi–helmikuussa alkavan Suomen Cupin kotiottelut. Liput Kakkosen otteluihin maksavat 10 euroa aikuisilta ja 7 euroa alennusryhmiltä, joten kausikortin ostaja saa huomattavaa säästöä.