Kausikorttien myynti on saavuttamassa ennätyksen

04/05/2022 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin kausikorttimyynti on sujunut tällä kaudella erinomaisesti. Budjetoitu 8000 euron myynti saavutettiin jo reilu viikko sitten, ja nyt ollaan jo kolkuttelemassa kauden 2019 ennätyslukemaa 9495 €. Lukema saavutetaan esimerkiksi kahden normaalihintaisen kausikortin myynnillä. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa, ja kausikortin voi noutaa Pyynikin urheilukentän lipunmyynnistä ottelupäivinä.

Kausikortit

  • Aikuisten kausikortit maksavat 90 € ja alennusryhmien kausikortit 65 €
  • Jäljellä on vielä 11 kotiottelua, joten kausikortin ostamalla säästät verrattuna irtolippuihin
  • Myös naisten edustusjoukkueen tukikausikortit ovat myynnissä hintaan 20 €
  • Osta kausikorttisi TamU-kaupasta: tampereunited.fi/kauppa

Kiitokset kaikille kausikortin hankkineille. Se tuo ennustettavuutta kauden tuloihin, ja mahdollistaa ihan konkreettisesti hyviä asioita.

- Antti Niemistö
Tampere Unitedin puheenjohtaja

Kausikortin ostaminen kannattaa edelleen, sillä normaalihintainen kausikortti kattaa 11 kotiottelua 90 €:n hintaan, kun irtolipuilla 11 peliä tulisi 20 € kalliimmaksi. Vastaavati alennusryhmien kausikortti maksaa 65 € eli 12 € vähemmän kuin irtoliput 11 otteluun.

Hyvä kausikorttien myynti luo tukevan pohjan, jolle miesten edustusjoukkueen kautta rakennetaan.

”Kiitokset kaikille kausikortin hankkineille. Se tuo ennustettavuutta kauden tuloihin, ja mahdollistaa ihan konkreettisesti hyviä asioita. Yksi niistä uutisoidaankin jo huomenna”, kittelee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Kausikorttimyynnin lisäksi seuran käynnissä olevan tilikauden talous näyttää jo tässä vaiheessa hyvältä.

”Kausikorttimyynnin lisäksi olemme ylittäneet budjetoidun tavoitteen yhteistyökumppanuuksien myynnissä, ja VIP-alueen myynnissä olemme niin lähellä että budjetoitu myynti ylittyy aivan varmasti. Lisäksi kauden ensimmäisen kotiottelun myynti ylitti budjetoidut ottelukohtaiset summat kaikilla osa-alueilla eli lipunmyynnissä, anniskelussa ja kioskimyynnissä”, Niemistö kertoo.

”Nyt vain toivotaan, että yleisö löytää Pyynikille jatkossakin. Onneksi meillä on tietty ehkä noin 150–200-henkinen perusyleisö, joka tulee Pyynikin urheilukentälle lähes tilanteessa kuin tilanteessa, mutta kyllä meilläkin yleisömääriin vaikuttavat muun muassa päivän sää ja urheilullinen menestys. Anniskelun myyntiin vaikuttaa tietysti rajusti mikä viikonpäivä on kyseessä, ja SalPa-ottelun lauantaimyynti oli yksi parhaista ikinä jos derbyjä ei lasketa. Se lupaa hyvää hiukan kuumemmille kesäkeleille, ja eiköhän yleisömäärätkin tuosta reilusta 300:sta vielä kasva”, Niemistö puntaroi.

Erityinen kiitos ottelutapahtumien kehittämisestä on Niemistön mukaan annettava Tampere Unitedin promoottori Henri Ekmanille, joka vastaa nykyisin kokonaisuudesta ja sen kehittämisestä.

”Tuli otettua vastuu ottelutapahtumista vähän lennosta, mutta ihan hyvin lähti rullaamaan ja matsijärjestelyt ovat sujuneet. Parannettavaa kuitenkin löytyy ja korjataan niitä seuraaviin peleihin. On tää kuitenkin siistiä hommaa olla kehittämässä ja järjestämässä ottelutapahtumia!” Ekman hehkuttaa.

”Ottelutapahtumaa on nyt kehitetty tuomalla mukaan Finesportsin pelipiste, tehty uudet näkyvämmät hinnastot, joissa myös yhteistyökumppanit pääsevät paremmin esiin, paranneltu myyntipisteitä paremman näköisiksi, tuotu isoilla banderolleilla esiin seuran arvot stadionin laidalle, päivitetty kalustoa yhteistyökumppanien avulla hommaamalla uudet kylmäkaapit, suurtalouskahvinkeittimet sekä uusi telttakokonaisuus, joka nähdään tulevissa peleissä.”

”Katsotaan mitä tässä kauden aikana vielä keksitään. Tulkaa nauttimaan matsipäivistä Pyynikille!” kehottaa Ekman lopuksi.

Seuraavan kerran Pyynikin urheilukentälle Tampere Unitedin ainutlaatuiseen Sinivihreään tunnelmaan pääsee kahden viikon päästä, jolloin ohjelmassa on peräti kaksi kotiottelua samalla viikolla. Ensin tiistaina 17.5. kohdataan HJK Klubi 04 ja sitten lauantaina 21.5. Ilveksen kakkosjoukkue. Vastaan on siis tulossa on siis kahden liigajoukkueen reservijoukkueet. Olethan mukana kannustamassa Sinipaidat voittoon?

Jos ja kun olet, muista hankkia kausikortti TamU-kaupasta osoitteessa tampereunited.fi/kauppa. Kausikortin voi noutaa Pyynikin urheilukentän lipunmyynnistä yllä mainittuina ottelupäivinä.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

15.6. Ilves 2 - TamU 0 – 5

16.6. MaPS - TamU naiset 0 – 13

15.6. Pato - TamU 2 1 – 1

2.7. klo 18 TPV - TamU

19.6. klo 19 TuTo - TamU naiset

27.6. klo 18 PP-70 - TamU 2