Kausikorttien alennus­hinnat voimassa lokakuun loppuun asti

25/10/2022 TamU
Uutinen

Kauden 2023 rakentaminen on Tampere Unitedissa jo täydessä käynnissä, ja helpoin tapa osallistua talkoisiin on ostaa kausikortti jo nyt. Tämän houkuttelemiseksi ja myös kiitokseksi upeasti katsomon puolella menneestä kaudesta miesten edustusjoukkueen kausarit saa 15 euron verran alennetuilla hinnoilla lokakuun loppuun asti. Aikaa osta kausikortti on siis vielä kuluva viikko ja ensi viikon maanantai. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa.

Aikuisten kausikortti maksaa kampanjan ajan 75 € ja alennusryhmien kausikortti 50 €. Marraskuun alusta alkaen kausikortit maksavat saman mitä päättyneellä kaudellakin eli 90 € aikuisilta ja 65 € alennusryhmiltä. Lisäksi myynnissä on TamU-naisten tukikausikortteja, joiden hinta on 20 € erikseen ostettuna ja 15 € ostettuna yhdessä miesten edustusjoukkueen kausikortin kanssa.

Miesten edustusjoukkueen otteluihin on myynnissä myös VIP-kausikortteja, joiden hinta on 450 €. VIP-asiakkaille kuuluvat samat palvelut kuin aiemmillakin kausilla, mukaanlukien laadukas lämmin ruoka ja kaksi ruokajuomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero ja alkoholittomia vaihtoehtoja). VIP-teltta rakennetaan sekä Kaupissa että Pyynikillä pelattaviin otteluihin.

Lisäksi tarjolla on paketteja, joissa tavallisen kausikortin mukana saa kaksi VIP-lippua, jotka voi käyttää vapaavalintaisissa ensi kauden otteluissa. Aikuisten kausikortti ja kaksi VIP-lippua maksavat paketoituna 145 € ja alennusryhmien kausikortin ja kahden VIP-lipun paketti maksaa 120 €. Kaudella 2023 yksittäisten VIP-lippujen hinta on 50 €, mutta tavallisen kausikortin hankkineet voivat ostaa VIP-lippuja edullisemmalla hinnalla 35 €.

Kaudella 2023 normaalihintaiset liput miesten edustusjoukkueen otteluihin maksavat edelleen 10 € ja alennusryhmien liput 7 €. Kotiotteluita on tällä tietoa yksitoista, joten kausikortin ostamalla säästät, ja bonuksena kausikortti kattaa myös mahdolliset Suomen Cupin kotiottelut. Alennusryhmiä ovat tuttuun tapaan seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset. Alennusryhmään kuuluminen on todistettava stadionille tultaessa.

Jokaisen lohkon viisi parasta nousukahinoihin

Kakkosen kausi 2023 on Palloliiton tekemän sarjauudistuksen myötä erityisen mielenkiintoinen. Jokaisen Kakkosen lohkon 5 parasta joukkuetta on mukana nouuskahinoissa. Lohkovoittajilla ja parhaalla lohkokakkosella on mahdollisuus nousta keskinäisten karsintojen kautta jopa suoraan uuteen Ykkösliigaan, joka on jatkossa Veikkausliigan alapuolella olevan sarjan nimi. Kolme muuta näistä joukkueesta nousee uuteen Ykköseen eli uuteen kolmanneksi ylimpään sarjatasoon.

Toiseksi paras lohkokakkonen nousee suoraan Ykköseen ja kolmanneksi paras lohkokakkonen ja kaikissa lohkoissa sijoille 3–5 sijoittunee joukkueet karsivat noususta Ykköseen.

Sijoittuminen viiden parhaan joukkoon siis riittää siihen, että pääsee vähintään karsimaan noususta Ykköseen. Kun jokaisessa Kakkosen lohkossa on 12 joukkuetta, tämä tarkoittaa sitä että lähes puolet joukkueista pääsee nousukarsintoihin. On selvää, että jännitys nousukarsintoihin pääsijöistä jatkuu jokaisessa lohkossa pitkälle syksyy, ja edes heikompi kauden aloitus ei vie nousumahdollisuuksia.

Karsintaotteluiden mielenkiintoa lisää se, että niissä kohdataan aina jonkin toisen lohkon joukkue, ja paremmuus ratkaistaan kahdessa osaottelussa kummankin joukkueen kotikentällä. Luvassa on siis kaikki aikojen Kakkosen kausi, mikä on paljon sanottu kauden 2022 vuoristoradan jälkeen. Osta kausikorttisi nyt TamU-kaupasta. Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät myös alta napeista. Muista että edulliset kampanjahinnat ovat voimassa vain lokakuun ajan!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

18.2. TamU - Ilves 2 1 – 1

11.2. TamU naiset - TPV 0 – 7

18.2. TamU 2 - Ylöjärvi United 3 – 0

10.3. klo 14 TamU - FC Futura

10.3. klo 20 TamU naiset - TKT

24.3. klo 20 TamU 2 - EuPa