Kausikortti kannattaa vielä hankkia

11/05/2022 TamU / TamU naiset
Uutinen

Tampere Unitedilla on tulossa tiukka kolmen kotipelin putki, jossa kohdataan ensin HJK Klubi 04 tiistaina 17.5. klo 18.00, sitten Ilveksen kakkosjoukkue lauantaina 21.5. klo 16.00 ja kolmantena VJS sunnuntaina 5.6. klo 16.00. Ennen näitä otteluita kannattaa hankkia TamUn kausikortti, sillä näin kaudella jäljellä olevat 11 kotiottelua tulevat selvästi edullisemmaksi kuin irtolipuilla. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa, ja ostetut kortit ovat noudettavissa edellämainituissa otteluissa lipunmyynnistä.

Kausikortit maksavat 90 € aikuisilta ja 65 € alennusryhmiltä. Samojen ryhmien irtoliput maksavat 10 € ja 7 €, joten kausikortin hankkimalla saa edelleen mukavan säästön, kun jäljellä on vielä 11 kotiottelua. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset.

Myynnissä on myös naisten edustusjoukkueen tukikausikortti, jonka tuotoilla avulla alennetaan pelaajien kausimaksuja. Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue pelaa miesten tapaan kaikki tulevat kotiottelunsa Pyynikin urheilukentällä, ja niissä on samat peruspalvelut kuin miestenkin otteluissa. Tarjolla on siis anniskelualue sekä grillipiste, jolla on myynnissä myös kannattajatuotteita. Naisten edustusjoukkueen tukikausikorttien hinta on 20 €, ja lisäksi tarjolla on paketteja, joissa yhdessä miesten kausikortin kanssa naisten tukikausikortin hinnaksi tulee 15 €.

Kausikortit ovat siis myynnissä TamU-kaupassa. Yleisimmin ostetut kausikortit voi lisätä ostoskoriin suoraan alla olevista napeista, mutta TamU-kaupassa on tarjolla paketteja, joihin sisältyy sekä miesten että naisten tukikausikortti tai miesten kausikortin ohessa VIP-lippuja.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

21.7. TamU naiset - FC Nokia 1 – 1

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

27.7. klo 12 PIF - TamU naiset

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49