Kausikortteja myytiin lokakuun kampanjassa viime vuotta enemmän

01/11/2022 TamU / TamU naiset
Uutinen

Tampere United myi lokakuussa toteutetussa kampanjassa suuremman määrän kausikortteja kuin vuosi sitten vastaavassa kampanjassa. Miesten edustusjoukkueen kausikortteja on tässä vaiheessa myyty yhteensä 79 kpl, kun vuosi sitten kausikortteja myytiin lokakuussa 78 kpl. Kausikorttien hinnat olivat tämän vuoden kampanjassa 5 € edellisvuotta suuremmat, joten euroissa mitattuna kasvu on suurempi kuin mitä lukumääristä muutoin seuraisi. Ainakaan tässä vaiheessa pelien Kauppiin siirtyminen ei siis näytä vaikuttavan kausikorttien myyntiin.

Kausikorttimyynti

  • Kausikortteja myytiin lokakuussa 2022 yhteensä 79 kpl / 4625 €
  • Vuotta aiemmin lokakuun myynti oli 78 kpl / 4260 €
  • Kausikortteihin budjetoidaan 8000 €, joten budjetista on koossa jo 57,8 %

Olemme Tampere Unitedissa onnellisessa tilanteessa, kun kannattajamme suhtautuvat niin intohimoisesti seuraansa, että suurin osa kausikorteista myydään jo lokakuussa.

- Antti Niemistö
Tampere Unitedin puheenjohtaja

Tänä vuonna kausikortteja on myyty 4625 €:lla kun vuosi sitten kausikorttimyyntiä oli lokakuun lopussa 4260 €. Kausikorttien tuotoksi budjetoidaan kaudelle 2023 todennäköisesti sama 8000 €. joka oli budjetoituna kaudelle 2022, joten jo nyt lokakuun aikana budjetista on myytynä reippaasti yli puolet ja tarkemmin sanopttuna 57,8 %.

”Olemme Tampere Unitedissa onnellisessa tilanteessa, kun kannattajamme suhtautuvat niin intohimoisesti seuraansa, että suurin osa kausikorteista myydään jo lokakuussa. Monella muulla seuralla kausikortit eivät ole vielä edes myynnissä”, vertailee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

”Halusimme kiittää uskollisimpia kannattajia tarjoamalla kausikortit lokakuussa edulliseen hintaan, ja kannattajat ovat vastanneet todella upeasti. Toisaalta moni on ollut minuun yhteydessä ja kertonut ostavansa kausikorttinsa vasta sitten kun siitä saa maksaa täyden hinnan. Itsekin ostin kausikorttini tänään täydellä hinnalla”, Niemistö kiittelee.

Kausikorttimyynti jatkuu samoilla hinnoilla kuin viime kaudella

Kausikorttien hinnat ovat nyt samat kuin viime kaudella, eli ne maksavat aikuisilta 90 € ja alennusryhmiltä 65 €. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa.

Kausikortti kattaa kaikki Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kotiottelut Kakkosen B-lohkossa ja Suomen Cupissa. Sarjaotteluita on näillä näkyminen 11. Ottelut pelataan pääasiassa Kaupin stadionilla, mutta ainakin paikallisottelut pelataan Pyynikin urheilukentällä.

Miesten edustusjoukkueen kausikorttien lisäksi myynnissä on naisten tuki­kausikortit, joiden tuotto menee lyhentämättömänä naisten joukkueiden kulujen kattamiseen ja pelaajien kausimaksujen alentamiseen. Etenkin Kolmosessa pelaavan edustusjoukkueen kulut kasvavat merkittäviksi, sillä suurin osa vierasotteluista pelataan Turun seudulla. Tukikausikortin hinta on 20 €.

Miesten + naisten kausari = 10 euron alennus

Miesten edustuksen kausikortin ja naisten tukikausikortin voi ostaa myös yhteen paketoituna. Tällöin molempien kausikorttien hintaa alennetaan 5 €:lla siten, että aikuisten kausikortti miesten peleihin maksaa 85 €, alennusryhmien kausikotti 60 € ja tukikausikortti 15 €. Pakettien hinnat ovat siis tasan 100 € aikuisilta ja 75 € alennusryhmiltä.

Lisäksi tarjolla on paketteja, joissa miesten edustuksen kausikortin mukaan on paketoitu kaksi VIP-lippua, jotka voi käyttää vapaavalintaisissa otteluissa. Yhden VIP-lipun hinta on kausikortin haltijalle 35 € joten näiden pakettien hinta on 160 € aikuisilta ja 135 € alennusryhmiltä.

Lisäksi myynnissä on VIP-kausikortteja hintaan 450 €. TamU toteuttaa VIP-paketin yhteistyössä Olympia-korttelin kanssa. Olympia-kortteli-VIPissä tarjotaan ennen ottelua tasokas lämmin ruoka. Lisäksi pakettiin kuulu kaksi ruokajuomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero, punaviini, valkoviini sekä alkoholittomia vaihtoehtoja), ja ottelun tauolla on tarjolla grillimakkaraa. Lisäksi Olympia-kortteli-VIPissä kuulet joukkueen kuulumisia ja tuoreimpia uutisia ennen ottelun alkua.

Kausikortit ja paketit koottuna

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa osoitteessa tampereunited.fi/kauppa.

AikuisetAlennusryhmät
Miesten edustuksen kausikortti90 €65 €
Naisten tukikausikortti20 €
Miesten edustuksen kausikortti + naisten tukikausikortti100 €75 €
Miesten edustuksen kausikortti + 2 VIP-lippua160 €135 €
VIP-kausikortti450 €
Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

16.9. HJS - TamU 1 – 1

17.9. TamU naiset - LeKi-futis 9 – 0

17.9. TamU 2 - PP-70 0 – 3

24.9. klo 16 GrIFK - TamU

24.9. klo 14 PaiHa - TamU naiset

30.9. klo 16 TamU 2 - TPV