Kausikortit Tammelan stadionille myynnissä kampanja­hinnoin

21/11/2023 TamU
Uutinen

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kausikortit ovat nyt myynnissä. TamUn otteluissa Tammelan stadionilla on avoinna stadionin länsipuoleinen pääkatsomo sekä pohjoispääty, jonne sijoittuvat Sinikaarti ja muut ääneen­kannattamisesta kiinnostuneet. Sekä pääkatsomossa että päädyssä on sekä anniskelukatsomo että kaikille avoin katsomonosa, joten myös alle 18-vuotiaat katsojat pääsevät mukaan Sinikaartin tunnelmaan. Kausikorteissa ja lipuissa ei ole ensi kaudellakaan merkittyjä paikkoja. Tampere Unitedin lippukumppani ensi kaudella on Lippu.fi, mutta kausikortit ovat myynnissä tutusti TamU-kaupassa.

Kausikortit 2024

  • Myynnissä pääkatsomo stadionin länsipuolella sekä pohjoispääty.
  • Kampanjahinnat vuoden loppuun asti.
  • VIP-kausikortit tulevat myyntiin myöhemmin.

Kausikortit pääkatsomoon maksavat vuoden 2023 loppuun jatkuvan kampanjan ajan Tampere Unitedin perustamis­vuoden mukaisesti 98 €. Alennus­ryhmien kausikortti pääkatsomoon maksaa 68 €. Päätykatsomoon kausikorttien kampanjahinnat ovat 89 € aikuisilta ja 59 € alennusryhmiltä.

Alennusryhmiä ovat tuttuun tapaan seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset.

Tammikuun alusta alkaen kausikortit maksavat 120 € / 90 € pääkatsomoon ja 100 € / 70 € päätyyn. Kausikorttiin sisältyy kauden kulusta riippuen 11–12 Kakkosen runkosarjan ottelua sekä mahdolliset Suomen Cupin ja nousukarsintojen kotiottelut. Kakkonen pelataan ensin 10 joukkueen kaksinkertaisena sarjana, ja tämän jälkeen pelataan ylempi ja alempi jatkosarja.

Kausikortin ostajat pääsevät otteluissa myös stadionin sisätiloissa sijaitsevalle TamU-klubille, josta kerrotaan lisätietoja viimeistään joulukuussa.

Tammelan stadionin katsomokartta Tampere Unitedin peleissä.

Liput yksittäisiin peleihin maksavat kaudella 2024 pääkatsomossa 12 € / 9 € normaaleissa otteluissa ja 15 € / 12 € paikallisotteluissa. Päädyssä liput maksavat kaikissa otteluissa 10 € / 7 €, joten tältä osin hinnat ovat samat kuin kahdella edelliselläkin kaudella.

Kausikorttiostoksille pääsee suoraan tämän uutisen alla olevista napeista. Muista että kampanjahinnat ovat voimassa vain vuoden loppuun asti. Tervetuloa kausikorttiostoksille TamU-kauppaan! Halutessasi voit ostosta tehdessäsi pyytää postituksen jouluksi.

Näkymä Tammelan stadionin päätykatsomosta. Oikealla näkyy TamUn peleissä käytössä oleva pääkatsomo, jonka yhteydessä on 3. kerroksessa myös VIP-tilat.

Osta kausikortti Hope Ry:n käyttöön

Tampere United tarjoaa mahdollisuuden tehdä hyvää ostamalla kausikortti Hope Ry:n käyttöön. Nämä hyväntekeväisyys­kausarit löytyvät TamU-kaupasta omana tuotteenaan, jonka hinta on vain 50 €.

Hopella on monia kymmeniä tai kenties jopa satoja perheitä, joissa pelataan jalkapalloa tai ollaan muutoin kiinnostuttu lajista, ja kausikortit menevät Hopen kautta näiden perheiden käyttöön. Tee perheet ikionnellisiksi tarjoamalla upea päivä Tammelan stadionin pääkatsomossa!

Osta hyväntekeväisyyskausari TamU-kaupasta!

Hanki naisten edustus­joukkueen ja miesten kakkos­joukkueen tukikausikortit

Naisten edustusjoukkueen ja miesten kakkosjoukkueen otteluihin on ensi kaudellakin vapaa pääsy, mutta joukkueita voi tukea hankkimalla 20 €:n hintaisen tukikausikortin. Kummallakin joukkueella on oma tukikausikorttinsa, ja kerätyt varat käytetään kokonaisuudessaan joukkueiden kausimaksujen alentamiseen.

Erityisesti naisten edustusjoukkueen kulut ovat suuret johtuen siitä, että vieraspelit pelataan pääasiassa Varsinais-Suomessa. Tukikausarilla autat joukkuetta nousutavoitteen toteutumisessa!

Tukikausikortit löytyvät TamU-kaupasta!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

7.7. TamU - P-Iirot 1 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

13.7. klo 16 HJS - TamU

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49