Kausikortit postitetaan tällä viikolla – osta omasi nyt!

18/03/2024 TamU
Uutinen

Kausikorttien myynnissä on loppukirin aika, sillä sarjakauden avausottelu VJS:ää vastaan pelataan vajaan kolmen viikon kuluttua sunnuntaina 7.4. Tammelan stadionilla. Jo aiemmin kausikorttinsa ostaneille kausikortteja aletaan postittaa jo kuluvalla viikolla, mutta kausikortteja on myyty niin paljon, että niitä on jouduttu tilaamaan painosta lisää. Siksi osa kausikorteista postitetaan niin, että ne tulevat perille vasta huhtikuun puolella. Kausikorttiin sisältyy kauden kulusta riippuen 12–13 Kakkosen ottelua sekä mahdolliset Suomen Cupin ja nousukarsintojen kotiottelut, ja se tulee huomattavasi irtolippuja edullisemmaksi. 

Kausikortit 2024

  • Pääkatsomo: 120 € aikuisilta ja 90 € alennusryhmiltä
  • Päätykatsomo: 100 € aikuisilta ja 70 € alennusryhmiltä
  • VIP-kausikortti: 700 €
  • Tampere Unitedin lippukumppani on Lippu.fi, mutta kausikortit ovat myynnissä myös TamU-kaupassa.

Tampere Unitedin lippukumppani on Lippu.fi, mutta kausikortit ovat myynnissä tutusti myös TamU-kaupassa. Lisäsi kausikortin voi nyt ostaa kulttuurietua käyttäen Smartumin, Edenredin ja ePassin mobiili­sovelluksilla.

Kausikortit pääkatsomoon maksavat 120 € aikuisilta ja 90 € alennusryhmiltä. Pohjoispäädyssä sijaitsevaan kannattajakatsomoon kausikortit maksavat 100 € aikuisilta ja 70 € alennusryhmiltä. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset.

Sekä pääkatsomossa että päädyssä on sekä anniskelukatsomo että kaikille avoin katsomonosa, joten myös alle 18-vuotiaat katsojat pääsevät mukaan Sinikaartin tunnelmaan. Kausikorteissa ja lipuissa ei ole merkittyjä paikkoja.

Myynnissä on myös VIP-kausikortteja, joiden hinta on 700 €. VIP-kausikortti sisältää sisäänpääsyn kaikkiin Tampere Unitedin kotiotteluihin, ruoka- ja juomatarjoilun Tammelan stadionin 3. kerroksen hulppeissa VIP-tiloissa, sekä pehmustetun ja lämmitetyn istumapaikan VIP-katsomossa. VIP-tilojen ruokatarjoilusta vastaa tuttuun tapaan Olympia-kortteli.

Uusi sarjajärjestelmä kasvattaa otteluiden määrää

Kakkosen B-lohko pelataan ensin 11 joukkueen kaksinkertaisena sarjana, ja tämän jälkeen pelataan ylempi ja alempi jatkosarja. Kotipelejä on runkosarjassa 10 ja jatkosarjassa 2–3. Yhteensä ylempään jatkosarjaan pääsevät joukkueet pelaavat 25 ottelua. Nousukarsinnoissa on ensin kaksiosaisena otteluna pelattava semifinaali ja sitten kaksiosoainen nousukarsintafinaali.

Liput yksittäisiin peleihin maksavat kaudella 2024 pääkatsomossa 12 € / 9 € normaaleissa otteluissa ja 15 € / 12 € paikallisotteluissa. Päädyssä liput maksavat kaikissa otteluissa 10 € / 7 €, joten tältä osin hinnat ovat samat kuin kahdella edelliselläkin kaudella. Kausikortilla kausi tulee siis selvästi edullisemmaksi kuin irtolipuilla.

Kausikorttiostoksille pääsee suoraan tämän uutisen alla olevista napeista, tai klikkaa kausikorttiostoksille TamU-kauppaan!

Tammelan stadionin katsomokartta Tampere Unitedin peleissä.

Kausikortin voi maksaa myös kulttuuriedulla

Kausikortin voi maksaa myös kulttuurietua käyttäen Smartumin, Edenredin tai ePassin mobiili­sovellusta. Tällöin kausikorttiin merkitään ostajan nimi, ja henkilöllisyys tarkistetaan stadionille tultaessa. Kulttuuri­edulla voi luonnollisesti ostaa vain yhden kausikortin itselleen.

Smartumin tai Edenredin mobiili­­sovellusta käyttäessäsi valitse oikea summa (120 € / 100 € / 90 € / 70 €). Lisäksi kirjoita viestiin kausikortin tyyppi ”Kausikortti 2024 pääkatsomo”, ”Kausikortti 2024 pääty”, ”Kausikortti 2024 pääkatsomo (alennusryhmät)” tai ”Kausikortti 2024 pääty (alennusryhmät)”.

Käyttäessäsi ePassin mobiilisovellusta kausikorttivaihtoehdot tulevat näkyviin ostettavina tuotteina. Valitse niistä haluamasi ja vahvista maksu.

Kulttuuriedulla maksaessasi lähetä kuvakaappaus kuitista tai välitä sähköpostiisi saamasi maksuvahvistus osoitteeseen talous@tampereunited.fi. Kerro samalla, mihin osoitteeseen haluat kausikortin postituksen. Kausikortit postitetaan viimeistään huhtikuussa ennen kauden alkua.

Osta kausikortti Hope Ry:n käyttöön

Tampere United tarjoaa mahdollisuuden tehdä hyvää ostamalla kausikortti Hope Ry:n käyttöön. Nämä hyväntekeväisyys­kausarit löytyvät TamU-kaupasta omana tuotteenaan, jonka hinta on vain 50 €. Hyväntekeväisyys­kausaria ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Hopella on monia kymmeniä tai kenties jopa satoja perheitä, joissa pelataan jalkapalloa tai ollaan muutoin kiinnostuttu lajista, ja kausikortit menevät Hopen kautta näiden perheiden käyttöön. Tee perheet ikionnellisiksi tarjoamalla upea päivä Tammelan stadionin pääkatsomossa!

Osta hyväntekeväisyyskausari TamU-kaupasta!

Hanki naisten edustus­joukkueen ja miesten kakkos­joukkueen tukikausikortit

Naisten edustusjoukkueen ja miesten kakkosjoukkueen otteluihin on ensi kaudellakin vapaa pääsy, mutta joukkueita voi tukea hankkimalla 20 €:n hintaisen tukikausikortin.

Kummallakin joukkueella on oma tukikausikorttinsa, ja kerätyt varat käytetään kokonaisuudessaan joukkueiden kausimaksujen alentamiseen. Tukikausaria ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Erityisesti naisten edustusjoukkueen kulut ovat suuret johtuen siitä, että vieraspelit pelataan pääasiassa Varsinais-Suomessa. Tukikausarilla autat joukkuetta nousutavoitteen toteutumisessa!

Tukikausikortit löytyvät TamU-kaupasta!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49