Kausikortit myynnissä monilla maksu­välineillä

05/03/2020
Uutinen

Tampere Unitedin kausikortit kaudelle 2020 ovat myynnissä. Normaalihintainen kausikortti maksaa 70 € ja alennusryhmien kausikortti 45 €. Alennusryhmiä ovat seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset. Kausikortin voi hankkia joko netissä TamU-kaupasta tai talven ottelutapahtumista Pirkkahallissa.

TamU-kaupassa maksu onnistuu Visa ja MasterCard -korteilla sekä kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksulla. Otttelutapahtumissa maksu onnistuu käteisellä, maksukorteilla sekä seuraavilla maksutavoilla:

  • Smartumin paperisilla kulttuuriseteleillä ja SmartumPay-mobiilisovelluksella
  • Edenredin paperisilla virikeseteleillä ja korttimaksulla sekä MyEdenred-mobiilisovelluksella
  • Paperisilla Tyky+ -seteleillä ja ePassi-mobiilisovelluksella

Seuraavan kerran näitä maksuvälineitä voi hyödyntää Pirkkahallissa ensi sunnuntaina 8.3. kun TamU kohtaa TP-T:n klo 18.20 alkavassa harjoitusottelussa. Kausikorttien myyntipiste löytyy tuttuun tapaan katsomosta kuuluttamon läheisyydestä. Samalla voit maksaa seuran jäsenmaksun jos se on vielä hoitamatta. Jäsenmaksun jo aiemmin maksaneet tai kausikortin TamU-kaupasta ostaneet voivat noutaa jäsen- ja kausikorttinsa samasta paikasta.

Sunnuntain jälkeenkin Pirkkahallilla on vielä ainakin yksi ottelu, jossa voi hankkia kausikortin. Tämä ottelu pelataan sunnuntaina 29.3. klo 18.20 ACEa vastaan.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

20.4. TamU - Ilves 2 5 – 1

20.4. TamU naiset - PIF 2 – 1

16.4. TamU 2 - EIF 0 – 11

24.4. klo 18 SexyPöxyt - TamU

23.4. klo 19 TamU naiset - TPV

27.4. klo 15 TP-49 - TamU 2