5.3.2020

 
 

Kausikortit myynniss√§ monilla maksu­v√§lineill√§Tampere Unitedin kausikortit kaudelle 2020 ovat myynniss√§. Normaalihintainen kausikortti maksaa 70 ‚ā¨ ja alennusryhmien kausikortti 45 ‚ā¨. Alennusryhmi√§ ovat seuran j√§senet sek√§ 7‚Äď16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja el√§kel√§iset. Kausikortin voi hankkia joko netiss√§ TamU-kaupasta tai talven ottelutapahtumista Pirkkahallissa.

TamU-kaupassa maksu onnistuu Visa ja MasterCard -korteilla sekä kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksulla. Otttelutapahtumissa maksu onnistuu käteisellä, maksukorteilla sekä seuraavilla maksutavoilla:

  • Smartumin paperisilla kulttuuriseteleill√§ ja SmartumPay-mobiilisovelluksella
  • Edenredin paperisilla virikeseteleill√§ ja korttimaksulla sek√§ MyEdenred-mobiilisovelluksella
  • Paperisilla Tyky+ -seteleill√§ ja ePassi-mobiilisovelluksella

Seuraavan kerran näitä maksuvälineitä voi hyödyntää Pirkkahallissa ensi sunnuntaina 8.3. kun TamU kohtaa TP-T:n klo 18.20 alkavassa harjoitusottelussa. Kausikorttien myyntipiste löytyy tuttuun tapaan katsomosta kuuluttamon läheisyydestä. Samalla voit maksaa seuran jäsenmaksun jos se on vielä hoitamatta. Jäsenmaksun jo aiemmin maksaneet tai kausikortin TamU-kaupasta ostaneet voivat noutaa jäsen- ja kausikorttinsa samasta paikasta.

Sunnuntain jälkeenkin Pirkkahallilla on vielä ainakin yksi ottelu, jossa voi hankkia kausikortin. Tämä ottelu pelataan sunnuntaina 29.3. klo 18.20 ACEa vastaan.