Kausikortit kaudelle 2023 ovat myynnissä kampanja­hintaan

03/10/2022 TamU / TamU naiset
Uutinen

Tampere Unitedin edustusjoukkueiden kaudet on saatu päätökseen, joten on aika kiittää kaikkia otteluissa käyneitä kaudesta 2022 ja kääntää katseet kauteen 2023. Kiitoksena uskollisimmille kannattajille miesten edustusjoukkueen kausikortit ovat lokakuun ajan myynnissä 15 € alennettuun hintaan, jolloin aikuisten kausikortti maksaa 75 € ja alennusryhmien kausikortti 50 €. Lokakuun jälkeen kausikortit maksavat saman mitä päättyneellä kaudellakin eli 90 € / 65 €. Lisäksi myynnissä on TamU-naisten tukikausikortteja, joiden hinta on 20 €. Kausikortit ovat tutusti myynnissä TamU-kaupassa.

Miesten edustusjoukkueen otteluihin on myynnissä myös VIP-kausikortteja, joiden hinta on 450 €. VIP-asiakkaille kuuluvat samat palvelut kuin aiemmillakin kausilla, mukaanlukien laadukas lämmin ruoka ja kaksi ruokajuomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero ja alkoholittomia vaihtoehtoja). VIP-teltta rakennetaan sekä Kaupissa että Pyynikillä pelattaviin otteluihin.

Lisäksi tarjolla on paketteja, joissa tavallisen kausikortin mukana saa kaksi VIP-lippua, jotka voi käyttää vapaavalintaisissa ensi kauden otteluissa. Aikuisten kausikortti ja kaksi VIP-lippua maksavat paketoituna 145 € ja alennusryhmien kausikortin ja kahden VIP-lipun paketti maksaa 120 €. Kaudella 2023 yksittäisten VIP-lippujen hinta on 50 €, mutta tavallisen kausikortin hankkineet voivat ostaa VIP-lippuja edullisemmalla hinnalla 35 €.

Kaudella 2023 normaalihintaiset liput miesten edustusjoukkueen otteluihin maksavat edelleen 10 € ja alennusryhmien liput 7 €. Kotiotteluita on tällä tietoa yksitoista, joten kausikortin ostamalla säästät, ja bonuksena kausikortti kattaa myös mahdolliset Suomen Cupin kotiottelut. Alennusryhmiä ovat tuttuun tapaan seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varushenkilöt ja eläkeläiset.

Hanki myös naisten tukikausikortti

Naisten otteluihin on ensi kaudellakin vapaa pääsy, mutta naisten edustusjoukkuetta voi tukea hankkimalla tukikausikortin, jonka hinta on yksittäin ostettuna 20 €. Lisäksi tarjolla on paketteja, joissa miesten kausikortin mukana tulee naisten tukikausikortti 15 €:n hintaan. Naisten kausikorteista saatavat varat käytetään kokonaisuudessaan naisten kausimaksujen alentamiseen. 

Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät alta napeista, ja loput vaihtoehdot eli erilaiset yhdistelmät ja VIP-kausikortit löydät TamU-kaupasta. Muista että kampanjahinnat ovat voimassa vain lokakuun ajan. Tervetuloa kausikorttiostoksille!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

19.5. Ilves-Kissat - TamU 1 – 6

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

24.5. NoPS - TamU 2 2 – 1

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

31.5. klo 19 Loiske - TamU 2