6.10.2021

 
 

Kausikortit kaudelle 2022 saa lokakuussa vanhalla hinnallaKakkoseen nouseen Tampere Unitedin kausikortit ovat saatavilla TamU-kaupasta Kolmosen kausilla voimassa olleilla hinnoilla lokakuun ajan. Marraskuun alussa tulevat voimaan uudet Kakkosen tasolle määritellyt hinnat. Lokakuussa normaalihintainen kausikortti maksaa siis 70 euroa ja alennusryhmien kausikortti 45 euroa. Marraskuun alussa hinnoiksi tulee 90 euroa ja 65 euroa eli lokakuussa ostamalla säästät 20 euroa. Tarjolla on myös erilaisia paketteja.

Säästyneen 20 euroa voi käyttää vaikkapa naisten tukikausikortin ostamiseen. Sen hinta on kaudella 2022 nimittäin samainen 20 euroa, ja kertyneet varat käytetään kokonaisuudessaan naisten kausimaksujen alentamiseen. Tukikausikortin voi ostaa myös paketoituna miesten kausikortin kanssa, jolloin sen hinta on 15 euroa.

Kaudella 2022 normaalihintaiset liput miesten edustusjoukkueen otteluihin maksavat 10 € ja alennusryhmien liput 7 €. Kotiotteluita on yksitoista, joten kausikortin ostamalla säästät. Naisten otteluihin on ensi kaudellakin vapaa pääsy. Alennusryhmiä ovat tuttuun tapaan seuran jäsenet sekä 7–16-vuotiaat lapset, opiskelijat, varusmiehet ja eläkeläiset.

Miesten otteluihin on myynnissä myös VIP-kausikortteja, joiden hinta on 360 €. VIP-asiakkaille kuuluvat samat palvelut kuin aiemmillakin kausilla, mukaanlukien laadukas lämmin ruoka ja kaksi ruokajuomaa (tarjolla ainakin olut, siideri, lonkero ja alkoholittomia vaihtoehtoja).

Lisäksi tarjolla on mahdollisuus ostaa paketti jossa on kausikortti ja kaksi VIP-irtolippua, jotka voi käyttää missä tahansa ottelussa. Normaalihintaisen kausikortin ja kaksi VIP-irtolippua sisältävä paketti maksaa lokakuussa 130 € ja sen jälkeen 150 €. Sama paketti alennusryhmien kausikortilla maksaa lokakuusa 105 € ja sen jälkeen 125 €.

Yleisimmin hankitut kausikortit löytyvät alta napeista, ja loput vaihtoehdot eli erilaiset yhdistelmät ja VIP-kausikortit löydät TamU-kaupasta. Tervetuloa kausikorttiostoksille!