Kausikortit kaudelle 2021 nyt vain 40 € – osta myös naisten edustusjoukkueen tukikausari

03/11/2020
Uutinen

Tampere Unitedin kausikortit kaudelle 2021 ovat nyt myynnissä TamU-kaupassa erikoishintaan 40 €. Hinta on voimassa vuoden 2020 loppuun saakka. Lisäksi tarjolla on Kolmoseen nousseen naisten edustusjoukkueen tukikausikortti, joka maksaa erikseen ostettuna 15 € ja yhdessä miesten edustusjoukkueen kausikortin kanssa pyöreät 50 €, jolloin naisten tukikausarin osuus hinnasta on siis 10 €.

Tampere Unitedin kausikortti kattaa kaikki Sinipaitojen kotiottelut Kolmosessa ja Suomen Regions’ Cupissa. Otteluiden pelipaikat varmistuvat vasta myöhemmin, mutta oletettavaa on, että sarjaottelut pelataan tuttuun tapaan Pyynikillä, ja mahdolliset talven tai varhaisen kevään cup-ottelut joko Pirkkahallissa tai Kaupin uudella lämmitettävällä tekonurmella, jonka ympärillä on myös katsomot.

Tammikuusta alkaen kausikortit maksavat 70 € aikuisilta ja 45 € alennusryhmiltä, joten kannattaa hyödyntää alennettu 40 €:n hinta niin kauan kuin se on tarjolla. Irtoliput sarjapeleihin maksavat myös tulevalla kaudella 8 € aikuisilta ja 5 € alennusryhmiltä. Cup-ottelut hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Huomaa, että kausikortteja ei voi maksaa verovapailla kulttuuri- ja virikeseteleillä eikä vastaavilla sähköisillä maksuvälineillä.

Tue myös TamU-naisia!

TamU-naisten tukikausikortin tarkoitus on antaa tukea Kolmoseen nousseelle joukkueelle. Uusia kustannuksia joukkueelle tuo erityisesti pelimatkojen piteneminen, sillä valtaosa ensi kauden vierasotteluista pelataan Turun seudulla, ja onpa ohjelmassa myös matka Ahvenanmaalle IFK Mariehamnin vieraaksi. Tukikausarin hinta on erikseen ostettuna 15 € ja miesten edustuksen kausikorttiostoksen kanssa paketoituna naisten tukikausarin osuus on 10 €.

Anna siis oma kymppisi myös TamU-naisille kun ostat kausikortin, sillä ilman uusia tulonlähteitä naisten kausimaksut nousisivat todella rajusti. Tukikausareista kertyvä summa käytetään suoraan TamU-naisten kausimaksun alentamiseen. Ensi kaudella TamU-naisten otteluihin pyritään myös rakentamaan aiempaa useammin kunnon ottelutapahtuma, mutta otteluihin on aina vapaa pääsy. Siksi kyse on nimenomaan tukikausikortista.

Kausikortit löytyvät tuttuun tapaan TamU-kaupasta. Tule ostoksille!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola VA Sport Management

17.7. TamU - SexyPöxyt 3 – 0

19.6. TuTo - TamU naiset 1 – 5

27.6. PP-70 - TamU 2 2 – 7

23.7. klo 19 TamU - Ilves-Kissat

21.7. klo 14 TamU naiset - FC Nokia

27.7. klo 18 TamU 2 - TP-49