Kausikortit kaudelle 2021 myynnissä – osta myös naisten edustus­joukkueen tuki­kausari

01/01/2021
Uutinen

Tampere Unitedin kausikortit kaudelle 2021 ovat myynnissä TamU-kaupassa. Kausikortin hinta on 70 € aikuisilta ja 45 € alennusryhmiltä. Lisäksi tarjolla on Kolmoseen nousseen naisten edustusjoukkueen tukikausikortti, joka maksaa 15 €.

Tampere Unitedin kausikortti kattaa kaikki Sinipaitojen kotiottelut Kolmosessa ja Suomen Regions’ Cupissa. Otteluiden pelipaikat varmistuvat vasta myöhemmin, mutta oletettavaa on, että sarjaottelut pelataan tuttuun tapaan Pyynikillä, ja mahdolliset talven tai varhaisen kevään cup-ottelut joko Pirkkahallissa tai Kaupin uudella lämmitettävällä tekonurmella, jonka ympärillä on myös katsomot.

Irtoliput sarjapeleihin maksavat myös tulevalla kaudella 8 € aikuisilta ja 5 € alennusryhmiltä. Cup-ottelut hinnoitellaan tapauskohtaisesti. Huomaa, että kausikortteja ei voi maksaa verovapailla kulttuuri- ja virikeseteleillä eikä vastaavilla sähköisillä maksuvälineillä.

Tue myös TamU-naisia!

TamU-naisten tukikausikortin tarkoitus on antaa tukea Kolmoseen nousseelle joukkueelle. Uusia kustannuksia joukkueelle tuo erityisesti pelimatkojen piteneminen, sillä valtaosa ensi kauden vierasotteluista pelataan Turun seudulla, ja onpa ohjelmassa myös matka Ahvenanmaalle IFK Mariehamnin vieraaksi. Tukikausarin hinta on 15 €.

Anna siis oma kymppisi myös TamU-naisille kun ostat kausikortin, sillä ilman uusia tulonlähteitä naisten kausimaksut nousisivat todella rajusti. Tukikausareista kertyvä summa käytetään suoraan TamU-naisten kausimaksun alentamiseen. Ensi kaudella TamU-naisten otteluihin pyritään myös rakentamaan aiempaa useammin kunnon ottelutapahtuma, mutta otteluihin on aina vapaa pääsy. Siksi kyse on nimenomaan tukikausikortista.

Kausikortit löytyvät tuttuun tapaan TamU-kaupasta sekä suoraan alta. Tule ostoksille!

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

14.5. TamU - HJS 1 – 0

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2