16.10.2018

 
 

Kausikortit kaudelle 2019 nyt vain 50 euroa!Tampere Unitedin kausikortit Kakkosen kaudelle 2019 ovat nyt myynniss√§ TamU-kaupassa erikoishintaan 50 ‚ā¨. Hinta on 7.11. saakka jatkuvan kampanjan ajan sama kaikissa kausikorttikategoriassa, valitsitpa sitten p√§√§katsomon tai kannattajakatosomon. T√§t√§ edullisemmin et kausikorttia ensi kaudelle saa, vaikka kuuluisit alennusryhmiin! Kausikortti kattaa kaikki 11 Kakkosen kotiottelua, joihin irtoliput maksavat ensi kaudellakin 10 ‚ā¨. Lis√§ksi TamU osallistuu talvella Suomen Cupiin, ja kausikortti kattaa my√∂s kaikki cupin kotiottelut.

Otteluiden pelipaikat ratkeavat vasta myöhemmin kevättalvella, kun otteluohjelma julkaistaan. Tammelassa kannattajakatsomo sijaitsee stadionin kaupunginpuoleisessa päädyssä, Ratinassa pääkatsomon Laukonsillan puoleisessa päädyssä ja Pyynikillä tutussa paikassa katsomon keskiosassa. Kausikorteissa ei muutoin ole merkittyjä paikkoja.

Kausikortti kannattaa ostaa jo nyt, vaikka kuuluisit alennusryhmiin, sillä alle 50 eurolla ei kausikortteja ole tulossa myyntiin. Kampanja jatkuu siis 7.11. eli syyskokouspäivään asti. Pääkatsomokausikorteissa alennus on erityisen merkittävä, sillä kausikortti maksaa kampanjan ajan vain viiden irtolipun hinnan verran, vaikka kausikortilla pääsee 11 Kakkosen otteluun sekä Suomen Cupin otteluihin.

Tervetuloa kausikorttiostoksille TamU-kauppaan!