Kausikortin hankkiminen kannattaa yhä

01/05/2022 TamU / TamU naiset
Uutinen

Tampere Unitedin miesten edustusjoukkueen kausikortin hankkiminen kannattaa yhä, sillä 90 €:n hintaisella kausikortilla yhä jäljellä olevat 11 kotiottelua tulevat parikymmentä euroa edullisemmaksi kuin 10 € hintaisilla irtolipuilla. Sama logiikka pätee tietysti myös alennusryhmillä, joilla kausikortin hinta on alhaisempi 65 €. Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa, ja ne ovat noudettavissa seuraavan kotiottelun lipunmyynnistä, kun TamU kohtaa tiistaina 17.5. HJK Klubi 04:n Pyynikillä.

Kausikortit

  • Aikuisten kausikortit maksavat 90 € ja alennusryhmien kausikortit 65 €
  • Jäljellä on vielä 11 kotiottelua, joten kausikortin ostamalla säästät verrattuna irtolippuihin
  • Myös naisten edustusjoukkueen tukikausikortit ovat myynnissä hintaan 20 €
  • Osta kausikorttisi TamU-kaupasta: tampereunited.fi/kauppa

Miesten kausikorttimyynti on mennyt todella hyvin, ja olemme jo nyt noin 20 prosenttia yli budjetoidun

- Antti Niemistö
Tampere Unitedin puheenjohtaja

Kautta on siis jäljellä vielä yhdentoista kotittelun verran, ja seuraavat niistä tulevat pienen tauon jälkeen nopeaan tahtiin, sillä HJK-ottelun jälkeen jo saman viikon lauantaina 21.5. saadaan toisen liigajoukkueen reservijoukkue eli Ilveksen kakkosjoukkue vieraaksi Pyynikin urheilukentälle. Kaikki muutkin kotiottelut pelataan luonnollisesti Pyynikillä.

”Yksitoista Kakkosen kotiottelua on se, jonka mukaan kausikortti on alunperin hinnoiteltu. Kun selvisi että lohkossa on tänä vuonna yksi joukkue normaalia enemmän, emme tietenkään lähteneet muokkaamaan hintoja, vaan ylimääräinen ottelu tuli kausikortin ostaneille bonuksena. Yhä edelleen kausikorttiostos on kuitenkin juuri niin kannatava kuin se normaaleina kausina on ennen ensimmäistä ottelua”, järkeilee Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö.

Hanki myös naisten tukikausikortti

Tampere Unitedin naisten edustusjoukkue pelaa miesten tapaan kotiottelunsa Pyynikin urheilukentällä, joskin kunta-alan lakko uhkaa siirtää lauantaina 7.5. sarjanousija Peimari Unitedia vastaan pelattavan kauden kotiavauksen Kauppiin. Naisten otteluissa on Pyynikillä pelattaessa samat peruspalvelut kuin miestenkin otteluissa, eli tarjolla on anniskelualue sekä grillipiste, jolla on myynnissä myös kannattajatuotteita. Naisten edustusjoukkueen tukikausikorttien hinta on 20 €, ja lisäksi tarjolla on paketteja, joissa yhdessä miesten kausikortin kanssa naisten tukikausikortin hinnaksi tulee 15 €.

”Miesten kausikorttimyynti on mennyt todella hyvin, ja olemme jo nyt noin 20 % yli budjetoidun. Naisten tukikausikorteissa on kuitenkin vielä hiukan kirittävää budjettiin nähden, mutta uskon että se vielä vaadittava parisenkymmentä tukikausaria saadaan vielä myytyä. Viime kaudellahan viimeiset tukikausarit myytiin vielä kauden päätösottelun aikana”, kertoo puheenjohtaja Niemistö

Kausikortit ovat myynnissä TamU-kaupassa. Yleisimmin ostetut kausikortit voi lisätä ostoskoriin suoraan alla olevista napeista, mutta TamU-kaupassa on tarjolla paketteja, joihin sisältyy sekä miesten että naisten tukikausikortti tai miesten kausikortin ohessa VIP-lippuja.

TamU-Kauppa

Pääyhteistyökumppanit

Tukemassa myös

American Brothers Circle Line Group Edun Herkkukeidas Insta Group Käännöstoimisto Juha Arola Ruutanan Härveli

14.5. TamU - HJS 1 – 0

18.5. LiePa - TamU naiset 1 – 2

14.5. FC Haka j. - TamU 2 2 – 3

29.5. klo 18 EBK - TamU

25.5. klo 14 TamU naiset - Apassit

24.5. klo 19 NoPS - TamU 2